Framesi – Gender Free


Megatrend

GENDER FREE predstavlja puno više od samog modnog trenda, to je odraz kulturalne preobrazbe kroz koju prolazi moderno društvo. Za nove generacije spolna obilježja nisu više toliko važna, niti zanimljiva. Važna je jedinstvenost svakog pojedinca kao prava bit ljudskog bića.

Gender Free ne negira ženstvenost ili muževnost. On je zapravo negdje u sredini sa svojim neutralnim, ali profinjenim stavom koji svima odgovara. Za razliku od androgenih tendencija u prošlosti, Gender Free ide korak naprijed u smjeru individualne slobode i istinskog prihvaćanja drugih.

Moda

Gender Free definira novi životni stil. Ženska i muška odjeća može se kombinirati, žene i muškarci mogu s jednakom ležernom elegancijom nositi jakne, suknje i hlače. Zajednički je također i odabir boja i tkanina kako bi svaki pojedinac mogao istraživati svijet onog drugog. Nijanse su neutralne, a linije koncizne. Unatoč jednostavnosti odjeće, individualnost dobro definiranog stila ističe se u punoj snazi. Rezultat je vrlo profinjen, istovremeno jednostavan i savršen, od jutra do večeri.

Modni dodaci

Gender Free dodaci prate modnu filozofiju donoseći elegantnu konciznost. Cipele-tenisice, mokasinke ili cipele na vezicu istog su oblika i boja bez obzira jesu li namijenjene muškarcima i ženama. Dame nose kravate i naramenice, a gospoda bez ikakvih problema nose torbe i ruksake. Naravno, sve tu uz veliku dozu luksuza!

Frizura

Kroz kolekciju Gender Free, Italian Style Energy nije zapravo uhvaćen u klopku dvosmislenosti, već naprotiv, uspješno balansira između nježnosti i snage. U svakom prijedlogu oštre linije prate mekane volumene te omogućavaju da se nakon šišanja frizura oblikuje i time transformira prema trenutnim željama klijenta.

Boje su prirodne i podsjećaju na vrijeme provedeno na otvorenom, u potpunoj slobodi.

Šminka

Šminka ističe ženu u njenoj izvornosti, predstavljajući sliku žene gotovo kao modernog anđela. Podloga je lagana i prozračna. Sjenčanjem se ističe ovalni oblik lica, a na obrazima dominira igra svjetla i sjene koja se ponavlja na očima, bez naglašavanja oštrih prijelaza rubova ili boja.

Sjajni tonovi prirodno ističu blistavost kože, a usne su u toplim tonovima šljive ili glicinije. Obrve su guste i naglašene.

Ikona stila

Razdjeljak po sredini, boja kao da je posvijetlila na suncu, prirodan izgled. Ikona stila Italian Style Energy simbol je slobodnog duha ovog trenda. Odjeća koja pruža slobodu pokreta, dodaci koji se jednostavno kombiniraju i frizura koja se oblikuje u trenu ispunjavaju očekivanja za koje je moda element svakodnevnog života.

Uloga frizera ovdje je nezamjenjiva budući da svojim rukama oblikuje frizuru koja je samo naizgled jednostavna, ali u sebi objedinjuje veliku pažnju posvećenu šišanju, bojenju i oblikovanju.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK