FramesiMegatrend

Ekskluzivni opuštajući vikend na seoskom imanju daleko od grada, šetnja kroz šumu s psima, ružičnjak, zimski vrt, kutak za čitanje koji miriše na knjige i duhan, Chesterfield kauč uz kamin i miris tek pečenih keksa s maslacem. To je Country Class, čista esencija građanskog stila života. Selo postaje novo luksuzno odredište koje nam omogućava izvorni dodir s tradicijom i korijenima. Kako bi se realizirali ovako sofisticirani zahtjevi, diljem svijeta nastaju seoska imanja s 5 zvjezdica, a najbolji su primjeri: Soho Farm House u regiji Oxfordshire, Locust on Hudson u blizini New Yorka te Villa Lena u Italiji.

Moda

Žena koja njeguje Country Class stil je zahtjevna i izrazito ženstvena. Ona odabire odjevne predmete napravljene od najfinijih tkanina koji su odraz dobrog ukusa i bezvremenskog stila. To su koža, kašmir, tvid, kuhana vuna, tartan, svila, ovčja vuna i baršun. Sve je skrojeno u blago muškom kroju uz prsluk, kravatu i hlače muškog kroja. Vuneni i krzneni ogrtači, svilene košulje u kombinaciji s džemperima na pletenice te marama; spajaju se laganiji i deblji odjevni predmeti tj. tradicija i moderno.

Framesi

Modni dodaci

Modni dodaci iz Country Class linije su udobni i ležerni te napravljeni od kože i vune visoke kvalitete. Jednostavnost se spaja s prepoznatljivom kvalitetom materijala. Ponovno su moderne čarape s Burlington rombovima koje se kombiniraju sa sandalama na visoku potpeticu. Čizme su klasične jahače ili one za šetnju šumom. Ulična moda kombinira teške muške kapute od tartana ili vune s vrlo ženstvenim i seksi kompletima ili odijelima. Šešir i ogrtač su elementi kojima najpoznatije blogerice nezaobilazno zaokružuju svoj izgled.

Frizura

Italian Style Framesi donosi elegantnu Country Class liniju. Kod kratkih frizura kosa je ravna i stanjenih vanjskih linija, a duža kosa je razigrana i punog volumena. Podignute frizure su savršeno uredne te prikladne za dan i noć. Muške frizure odražavaju prave moderne džentlmene. Kod odabira boje obvezan je odabir neke prirodne nijanse plave, kestenjaste ili bakrene boje.

FRAMESIŠminka

Inspirirana nordijskim zemljama, Country Class šminka donosi prirodnu ljepotu te tople boje kao što su narančasta i ružičasta u nijansi breskve. Podloge i rumenila na licu oponašaju tragove suncu izložene nježne kože. Oči i usne su naglašeni ružičastim i narančastim sjenilima i sjajilima.

Ikona stila

Obilježja frizure ikone Country Class stila su: zaobljeni volumen, zalisci te dugi čeoni pramen naglašen bojom koji podsjeća na jahačku kapu, evocirajući tako stil života u kojem su osmišljena elegancija i spontana priroda u savršenom skladu. Oblikovanje frizure iznimno je važno, a ova je frizura simbol kolekcije Italian Style Framesi.

FRAMESI