Framesi kolaz 2

Stripe Tease

Framesi 13

Pruge su motiv koji nudi bezbrojne kombinacije. Njihov strog izgled u sebi zapravo krije maštovitost i individualnost. U tendenciji Stripe Tease izgled je osmišljen po mjeri i savršen je u svakom detalju, što se osobito odnosi na oblikovanje. Volumen, linije šišanja, sjajne boje istaknuti su zahvaljujući formulaciji proizvoda iz linije BY – Fast Fashion Styling koja pruža veliki izbor proizvoda za kreiranje, oblikovanje i učvršćivanje kose na način koji joj najbolje pristaje. U ovoj kolekciji linija BY donosi dva nova posebna proizvoda za iznimno učvršćivanje – pjena za kosu BY Extreme Hold Mousse za izuzetan volumen i lak za kosu BY Extreme Hold Hairspray za nenadmašnu postojanost frizure.

Framesi 9

Na modnim pistama na prvi se pogled ističu pruge u raznim dimenzijama i verzijama – uzdužne, vodoravne, zakrivljene pruge, muška odijela na prugice ili odjeća u mornarskome stilu. Iako su na modnim pistama dosta prisutne i boje, stilisti su skloniji kombiniranju crne i bijele koje se lako i jednostavno kombiniraju i prilagođavaju svakom stilu. Crne i bijele pruge same su po sebi dovoljno upečatljive, ali još više dolaze do izražaja u kombinaciji sa žarkim bojama kao što su žuta i lakirana crvena, a pristaju onima koji se odijevaju po ustaljenim pravilima, ali i onima koji su skloniji kreativnijem izričaju.

Framesi 8

U svijetu modnih dodataka pruge su idealne za printeve i obrade u boji, savršene su kao osvježenje za poznate espadrile, pojaseve, torbice. I remenčići na cipelama mogu biti ukrašeni ovim modernim motivom.

Framesi 12

Ističu se šiške, energija boje i nepravilne linije. To su tri elementa koja odlikuju kolekciju Stripe Tease. Ako zamislimo da pruge predstavljaju red i preciznost, kosa je zapravo kontrast i donosi živost i snagu. Oblikovanje frizure je jako važno jer ističe svaki detalj te sjaj i intenzitet boje.

Framesi 11

Šminka je grafična, magnetična i profinjena. Šminka Stripe Tease slavi moderniju ženstvenost. Glavni je naglasak na očima, ali svaki dio lica mora biti pažljivo obrađen i naglašen sa stilom. Tajna savršenog rezultata je hidratiziranje kože prije početka šminkanja i odabir lagane podloge.

Framesi 10

Motiv pruge je modni evergreen koji pruža bezbrojne mogućnosti. Može biti savršena ili nepravilna, u raznim neočekivanim smjerovima, kombinira se s drugim prugama, ali i drugim uzorcima. Kao frizuru ikonu stila, Italian Style Energy odabrao je kontrast u volumenu i boji. Pomno osmišljena jednostavnost postepenog šišanja naglašena je živahnim vrhovima. Mekani volumen kontrast je strogim šiškama i urednom razdjeljku po sredini. Bakrena boja naglašena je novim ružičastim nijansama Framcolor Bold.