Medavita Enjoy, boja u kremi na bazi čaja

ENJOY
BOJA U KREMI NA BAZI ČAJA
PRIRODNA LJEPOTA BOJE
Enjoy Medavita je boja u kremi na bazi bioloških ekstrakata čaja koji ističu boju te istovremeno dubinski hrane i štite kosu. Bojenje postaje pravi tretman ljepote, a boja je intenzivna i blistava. Enjoy je vrlo nježna boja u kremi, bez amonijaka i bez parafenilendiamina (PPD), ali istovremeno jamči intenzitet i postojanost poput trajne boje. Odsutnost amonijaka i biljni ekstrakti čine Enjoy idealnim proizvodom za osvajanje novih klijentica za usluge bojenja u vašem salonu. Mješavina je ugodne kremaste konzistencije, a blagi miris čaja osjeća se za vrijeme djelovanja na kosi, u savršenom skladu s nježnim i kozmetičkim djelovanjem boje.

ENJOY

NAPREDAK BOJE
IZNIMAN SJAJ I MEKOĆA

Jednostavno nanošenje i podatnost čine Enjoy savršenim proizvodom za usluge bojenja u salonu, uz brze i pouzdane rezultate. Kozmetički i njegujući sastojci proizvoda Enjoy ističu mekoću i sjaj kose darujući joj punoću i zdravlje. Enjoy se može koristiti u širokom rasponu kreativnih i korektivnih tehnika (na prirodnoj ili već obojenoj / posvijetljenoj kosi), uvijek pružajući bogate i prirodne rezultate. Dugotrajan i izniman sjaj i blistavost, odlična moć prekrivanja i široki raspon kromatskih mogućnosti čine ovaj proizvod vrijednim saveznikom frizera od nijansiranja i bojenja do prekrivanja sijede kose.

Aktivator i aktivator pojačivač
Enjoy krema u boji može se miješati s dva različita aktivatora, ovisno o omjerima mješavine. Na taj način na raspolaganju je vrlo široki raspon usluga ovisno o željenim rezultatima bojenja.

UČINKOVITA BOJA INTENZIVNOG ODSJAJA

CREVNI I BAKRENI ODSJAJ
crveni čaj
Rooibos iz Južne Afrike

PRIRODNI I PEPELJASTI ODSJAJ
bijeli čaj iz Fujiana

ZLATNI ODSJAJ
žuti čaj iz kineske pokrajine Hunan

KAKAO, ČOKOLADNI I PJESKOVITI ODSJAJ
crni čaj
Darjeeling iz Bengala
Kombinacija mikro pigmenata i biljnih ekstrakata čaja jamči iznimno učinkovitu boju koja izrazito nježno djeluje na vlasi kose.

Čaj je jaki antioksidans koji daje snagu, sjaj i mekoću.

INOVATIVNA TEKSTURA
Enjoy je tekuće konzistencije koja pojednostavljuje miješanje i nanošenje. Kremasta tekstura savršeno prianja na vlas i ugodnog je mirisa čaja.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •