Fotografije: Kemon
Promo


Kozmetički dekolorant u kremi postepenog djelovanja koji posvjetljuje preko 7 tonova i može se koristiti i za dekoloriranje vlasišta.

Ključni sastojci: ekstrakt kamilice (umiruje i štiti kosu); hidrolizat keratina (jamči uniformnost posvjetljivanja od korijena do vrhova i omogućuje postizanje nijanse bez žutog i narančastog efekta).

Pakiranje: tuba od 300 g

Usluge na prirodnoj i obojanoj kosi

Za pramenove s kontrastom posvjetljivanja preko 7 tonova. 
Posebna kremoznost ovog proizvoda prilagođena je svim tehnikama pramenova (npr. slobodnom rukom, aluminijskom folijom, Sticky Meches itd.) i omogućuje ekstremno posvjetljivanje čak i s niskim volumenima oksidansa, bez neželjenih žutih refleksa. Nanijeti mješavinu na zone koje želite posvijetliti koristeći odabranu tehniku i držati koliko je potrebno za postizanje željenog rezultata.

Za posvjetljivanje s prirodnim prijelazima koristeći tehniku slobodne ruke na dužini i vrhovima.
Pripremiti kosu željenom tehnikom (npr. tapiranjem) i nanijeti proizvod rukama ili kistićem. Držati koliko je potrebno za postizanje željenog rezultata.

Idealan za dekoloriranje vlasišta i postizanje platinasto blondih tonova s visokim sjajem i nježnošću.
Miješati proizvod isključivo s Uni.Color Oxi od 10 ili 20 vol. Nanijeti mješavinu na izrast i držati koliko je potrebno za postizanje željenog rezultata.


REZERVIRAJTE ULAZNICE!
Želite saznati kako postići zadivljujuće svjetlije nijanse, bez žutog ili narančastog efekta? Na predstavljanju najnovije K-Now #4 kolekcije za jesen/zimu 2019/2020 će Kemonovi edukatori, osim brojnih trendova i usluga bojenja, predstaviti i dekolorant Kemon Lunex Ultra Cream koji kosu posvjetljuje preko 7 tonova. Vidimo se u nedjelju 13.10.2019., s početkom u 14. sati u Velikoj dvorani Westin Hotela u Zagrebu.

Cijena ulaznice je 300,00 kn po osobi (sa PDV-om).
Za rezervaciju ulaznica obratite se prodajnim zastupnicima Kemon/I Beauty d.o.o. ili svoj upit šaljite na e-mail adresu: orderhr@trimuzijat.com.

Broj mjesta je ograničen.


Za više informacija obratite se na:

I Beauty d.o.o.

00385 98448578

orderhr@trimuzijat.com

 
Najnovije objave pratite na: