Kemon Lunex

Fotografije: Kemon; 4look Academy
Promo


Lunex System je potpuni profesionalni sistem za izbjeljivanje svih tipova kose na iznimno nježan način uz momentalno vidljive rezultate. Omogućuje izbjeljivanje i bojanje koje pomiče granice kreativnosti, a istovremeno kosu ostavlja zdravom i sjajnom te pramenove čini intenzivnima, a rezultate bojanja ekstremno uspješnima.


U posljednje vrijeme na tron najtraženijih nijansi boja za kosu zasjele su pastelne nijanse, ali i tzv. silver hair koji ove sezone dobiva jednu potpuno novu dimenziju zahvaljujući ombre efektu, kao i kombinaciji s raznim pastelnim i intenzivnim tonovima koji omogućuju frizerima da budu kreativni, a klijentima da njihova boja bude jedinstvena i personalizirana. S ciljem predstavljanja najnovijih trendova u bojanju kose za 2017. godinu, 4look je predstavio modnu kampanju s tri mlade i perspektivne blogerice i tako prikazao tri najtraženije nijanse – tzv. blorange, rose hair te silver hair s tamno ljubičastim korijenom i ombre efektom pepeljasto plave kose. 

Za postizanje ovih efekata neophodan je bio Kemonov Lunex System za dekoloriranje i bojanje kose, koji je svojim sveobuhvatnim spektrom proizvoda ponudio odgovore na sva pitanja i omogućio očuvanje zdravlja kose modela kao jednu od ključnih premisa svake kvalitetne frizerske usluge s obzirom da je samo zdrava kosa lijepa kosa. 

Nježna formula proizvoda iz Lunex Systema obogaćena je kamilicom i keratinom što omogućuje maksimalno poštivanje strukture kose, kao i njegu vlasišta, a zahvaljujući najnovijem izumu Bond Creator Complex koji sadrži Lunex Restore, kosa je čak 50 puta otpornija na oštećivanje nego li je to slučaj s klasičnim dekoloriranjem. Rezultat je maksimalno izbjeljivanje te njegovana i zdrava kosa.

Ovaj inovativan sistem na bazi prirodnih ulja sačinjava šest proizvoda: Lunex Light, Lunex Light Fast, Lunex Decap Super, Lunex Ultra Cream te Lunex Restore i Lunex Colorful, dva nova i revolucionarna proizvoda koji dekoloriranje i bojanje podižu na sasvim novu razinu.

Zahvaljujući ovom spektru proizvoda mogućnosti primjene Lunex Systema vrlo su široke pa ga je moguće koristiti za:

Kemon

 


Step by Step

Posvjetljivanje bez granica uz Lunex System 

Fotografije | Ivor Mažar 
Frizure | 4look tim

Blorange nijansa

 

Model | Anita Dundović
blog | Noir Ani

Blorange

 

Rose nijansa

 

Model | Tena Ćorić
blog | Beauty Wonderlust

Rose nijansa

 

Silver nijansa

 

Model | Stella Mešić
blog | Parts of the Sun

Kemon