PROMO

Cramer Color, marka koja postoji od 1965. godine i koja sadržava priču o boji u Kemonu, obnavlja se i proširuje ne bi li se potvrdila kao pouzdan partner za potpuno sigurno bojenje.

Primjenom tehnologije ton na ton postaje cjeloviti integrirani sustav koji će vam pružiti podršku za sve različite potrebe bojenja u salonu.

EKSKLUZIVNA TEHNOLOGIJA ZA SAVRŠENE UČINKE

Inovativna Scudo tehnologija djeluje kroz posebne zaštitne intermedijere u kremi za bojenje, koji sprečavaju prijevremenu oksidaciju intermedijera boje.

Oni drugi su vrlo male molekule koje se nakon oksidacije razvijaju u veće strukture, odnosno u pravi pigment; Scudo tehnologija djeluje tako da, nakon doziranja proizvoda, ostaje dovoljno vremena za miješanje i nanošenje prije nego što se s pomoću kisika počne razvijati pigment: tako intermedijeri boje malih dimenzija imaju veću šansu da dublje i u većem broju prodru u vlakna kose te da tamo ostanu nakon što se razviju u pigment.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kemon (@kemonofficial) on

KOKOSOVO ULJE ZA UGODNU GLATKOĆU I POTPUNU PREKRIVENOST 

Kokosovo je ulje ključni sastojak koji sustavu Cramer Color daje posebna svojstva.

Kokosovo ulje u kremi za bojenje dodatno podržava Scudo tehnologiju zahvaljujući svojoj niskoj topljivosti i antioksidacijskim svojstvima: naime, ono omogućuje vrlo brzo miješanje, a smjesa gotovo trenutačno poprima tekuću i glatku konzistenciju pa se lako i ravnomjerno nanosi na kosu. Zahvaljujući toj specifičnoj teksturi, boja prianja i ravnomjerno se nanosi, što omogućuje izvrsnu prekrivenost.

Bogato je i laurinskom kiselinom, trigliceridom koji je vrlo sličan strukturi proteina u kosi, stoga prodire duboko u kutikule sprečavajući njihovo oštećenje, što boju čini intenzivnijom, živahnijom i dugotrajnijom, a kosu potpuno zaštićenom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kemon (@kemonofficial) on

JEDAN SUSTAV, RAZNOVRSNE USLUGE, BEZBROJNE I POUZDANE NIJANSE

Cramer Color System cjeloviti je sustav dvaju proizvoda sa sinergijskim djelovanjem, koji vam omogućuju proširenje cjenika uslugama bojenja na jednostavan i atraktivan način.

Primjenom tih dviju različitih tehnologija bojenja, trajno i ton na ton, postići ćete:

  • različite stupnjeve prekrivanja sijede kose, od izrazitoga do prirodnoga
  • uslugu djelovanja na tjeme, po cijeloj duljini kose i na vrhovima kako biste sačuvali zdravlje kose te postigli sjajniji i dugotrajniji učinak
  • personalizirana toniranja za zadržavanje odsjaja
  • posvjetljivanja do 5 tonova bez upotrebe izbjeljivača.

Bogata i raznolika paleta boja sadržava više od 150 iznimno postojanih nijansi koje omogućuju potpunu personalizaciju izborom prave nijanse koja ističe boju kose i osobitost svake klijentice.

ČESTA PITANJA I ODGOVORI 

Kako funkcionira tehnologija Cramer Color boja?

Nizak postotak amonijaka omogućuje nježno napuhivanje kapilarne strukture, a izrazito aktivni mikro pigmenti jednostavno prodiru u unutrašnjost vlasi dok ulje kokosa čini tretman bojanja nježnim i štiti kosu.

Ako na bazi visine tona 5 nanošenjem nijanse 7 s Uni.Color Oxi 20 vol postignemo rezultat visine tona 6, da li je za postizanje visine tona 7 potrebno nanijeti nijansu 8 s Uni.Color Oxi 20 vol.?

Za postizanje nijanse 7 na bazi visine tona 5 dovoljno je nanijeti nijansu 7 uz Uni. Color Oxi 30 vol.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kemon (@kemonofficial) on

Ukoliko imamo bazu 100% sijede kose, posebno žilave, da li je za besprijekorno pokrivanje i postizanje nijanse 7.34 potrebno miješati 7.34 sa serijom Super Natural i Uni.Color Oxi 20 vol.?

Serija Super Natural se miješa uvijek s Uni.Color Oxi 30 vol, što znači da treba pomiješati 30 ml nijanse 7.34 + 30 ml nijanse 7.000 + 60 ml Uni.Color Oxi 30 vol.

Da li je u mješavinu boje potrebno dodati još hidrogena kada se koristi pojačivač C.55?

Da, ako količina C.55 prelazi 1/4 odnosa mješavine onda je potrebno dodati Uni.Color Oxi i za dio pojačivača poštujući omjer 1:1.

Za više informacija obratite se na:

I Beauty d.o.o.

098 448 578

orderhr@trimuzijat.com

 
Najnovije objave pratite na:

 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK