System Professionals - Kako uspješno riješiti različita oštećenja kose - naslovna

S brendom System Professional ne samo da je moguće, nego je i krajnje jednostavno.

Od svog početka 1974. System Professional postao je tajni jezik najboljih svjetskih frizera; put do izvrsnosti u njezi kose koji je započeo u kozmetičkom laboratoriju pretvorio se u globalnu priču o uspjehu.

Jeste li znali kako je brend System Professional prvi omogućio kodirani, modularni sustav za njegu kose?

S više od 45 godina rada u znanosti i razvijanju proizvoda za njegu kose, System Professional je prvi brend s iskustvom rješavanja ultrapersonaliziranih problema kose i vlasišta. A što je bolje od nečega napravljenog samo za vas? Znanstvenici su stvorili sustav njege koji vas korak po korak vodi do zdrave kose. Pomno odabrani sastojci nude izvrsno iskustvo koje započinje u salonu i nastavlja se kod kuće.

System Professionals - Kako uspješno riješiti različita oštećenja kose

Zasigurno u svojim salonima dobivate puno pitanja od svojih klijenata o tome kako njegovati kosu, pri čemu se svatko od njih susreće s drugačijom problematikom. Kosa svakog čovjeka sadrži svoj personaliziran profil lipida i kada se ti lipidi izgube kosa postaje ranjiva i slaba. A što je točno ono što oštećenoj kosi treba? Odgovor je vrlo jednostavan: LIPIDI.

System Professionals - Kako uspješno riješiti različita oštećenja kose

Prava transformacija kose počinje u srži, sa znanstvenim znanjem i iskustvom na vašoj strani. Umjesto da se oslanjajmo na brza rješenja, usredotočeni smo na pronalaženje ciljanih rješenja i zato su naši znanstvenici iskoristili moć lipida koji djeluju poput cementa kako bi iznutra povezali keratinske “građevne blokove” kose. Koji je najveći problem naših klijenata danas? Jednostavno rečeno to je svakodnevni gubitak lipida zbog čega kosa postaje sve ranjivija i slabija. System Professional LipidCodeTM Complex, patentirana tehnologija osmišljena za ponovno kalibriranje prirodnih lipida kose, povezuje kutikulu i štiti keratin.

System Professionals - Kako uspješno riješiti različita oštećenja kose

System Professional se sa svojom inovativnom, patentiranom tehnologijom LipidCode™ Complex može pohvaliti jer riječ je o tehnologiji koja kosi vraća prirodne lipide obnavljajući je tako iznutra. Govorimo o potpuno transformativnim rezultatima koji su vidljivi odmah, već u salonu, a najbolje od svega je što sada možete bez problema klijentima preporučiti način njege kose kod kuće. Svaka linija System Professional sadrži LipidCode™Complex tehnologiju.

Vaši klijenti žele savršene rezultate, a mi imamo rješenja za različite tipove kose

Vjerujemo da je kosa jedinstvena kao i otisak prsta. Zbog toga kod System Professional konzultacije počinemo izradom individualnog Lipid koda kako bismo klijentu odredili idealan tretman. Danas poznajemo različite problematike kose i vjerojatno možemo istaknuti onu najčešću, a to je oštećena kosa. Za oštećenu kosu imamo odlično rješenje, a to je Liquid Hair tretman u salonu koji kosu nahrani lipidima kako bi je regenerirao da bi izgledala glatka i zdrava. Klijentu potom možete preporučiti proizvode iz linije Repair za njegu kod kuće.

U ovom videu možete pogledati kako se oštećena kosa tretira Liquid Hair tretmanom.

Problematici kose i vlasišta iz dana u dan obraćamo sve više pažnje. U našem asortimanu klijentima nudimo 12 linija i svaka od njih njeguje i tretira točno određenu problematiku. Osim oštećene kose, System Professional ima savršene proizvode za tretiranje tanke kose i ovdje bi sigurno preporučili Volumize liniju. Kada je riječ o suhoj kosi, naša Hydrate linija za tretiranje suhe kose doista čini čuda. Ako pak želite sebi ili vašem klijentu ponuditi luksuznu njegu za nediscipliniranu kosu, svakako preporučujemo našu LuxeOil liniju.

System Professionals - Kako uspješno riješiti različita oštećenja kose

Najvažnije je uzeti si vremena za klijente i iskreno s njima porazgovarati

Vaši će vas klijenti obožavati kada im posvetite vrijeme razgovarajući i pritom stvarajući njihov personalizirani LIPID KOD. Zahvaljujući tom kodu moći ćete bez problema pronaći idealno rješenje za njihov pojedinačni tip i potrebe kose i upravo zato možemo s pravom reći kako se ovdje radi o ultrapersonaliziranom pristupu klijentu. Uz personalizirani lipid kod dolazi i preporuka za određene salonske proizvode, a u skladu s tim preporučuju se naravno i proizvodi za njegu kod kuće. Uvjerite se i sami koliko je lako. Isprobajte ovu jednostavnu aplikaciju, doznajte svoj vlastiti lipid kod, a potom oduševite i svoje klijente.

Aplikaciju za Lipid kod pronađite ovdje: Salon Tools | System Professional

System Professionals - Kako uspješno riješiti različita oštećenja kose

I najbolje za na kraj. Nakon detaljne dijagnoze, vi kao frizer ćete personalizirati System Professional tretman kombinacijom proizvoda posebno formuliranom za sve potrebe kose i vlasišta vaših klijenata.

Otkrijte svijet tretmana kojima ćete vašem klijentu pružiti istinsko SPA iskustvo.

Profesionalni salonski tretmani

System Professional salonima nudi 7 vrhunskih tretmana inspiriranih SPA masažama, a koje možete bez problema raditi s proizvodima u salonu. Svaki tretman ima svoj cilj i određenu masažu koju provodite na klijentima.

Vjerujte nam, vaši će klijenti biti oduševljeni.
Iskustvo tretmana u salonu pogledajte u ovom kratkom videu.

Tretmani na raspolaganju klijentima u vašim salonima

ESSENTIAL (10 min) – Tretman za dodir osjetilnog luksuza za trenutačni transformativni učinak u tri koraka i uz Shampoo Relax masažu.

LIPID BOOSTER+ (10 min) – Naš najnoviji tretman za oštećenu do jako oštećenu kosu kojoj je potrebna posebna pažnja. Uz Lipid Booster+ kosa postaje dubinski rekonstruirana, trenutačno jača protiv lomljenje te uz jedinstveni osjećaj glatkoće.

System Professionals - Kako uspješno riješiti različita oštećenja kose

SCALP ENERGY (10 min) – Aktivirajte vlasište jedinstvenom Energy masažom i šamponom, u kombinaciji s aktivnim serumom za vlasište.

INTENSE (15 min) – Jedinstveni tretman s intenzivnom masažom koja osigurava da sastojci prodiru duboko, istovremeno stimulirajući vlasište i opuštajući svakodnevnu napetost.

LIQUID HAIR (20 min) – Tretman koji dubinski rekonstruira oštećenu, krhku i osjetljivu kosu. Trenutačno poboljšava izgled i osjećaj te stvara otpornost bez preopterećenja istovremeno jačajući vlakna kose.

System Professionals - Kako uspješno riješiti različita oštećenja kose

DETOX (30 min) – Utjecaji okoliša mogu opteretiti kosu i vlasište. Resetirajte oboje za optimalno zdravlje kose s našim tretmanom u 5 koraka inspiriranim SPA iskustvom. Ne samo da uravnotežuje protok energije u tijelu, već daje i osjećaj opuštenosti te dubinski regenerira kosu i vlasište.

REGENERATE (45 min) – Naš vrhunski tretman kombinacije učinaka i opuštanja kako biste do izražaja doveli unutarnju ljepotu kose. S AMOA masažom, koja se temelji na tehnikama masaže akupunkturnih točaka, stimulirajte energetske meridijane pružajući tako pravu transformaciju kose.

U sljedećem videu pogledajte kako se radi naš tipični tretman za kosu – Regenerate treatment.

Ali to nije sve! Rezervirajte svoj discovery seminar i uživo se upoznajte s ovim predivnim rezultatima.

Pišite nam na systemprofessional@orbico.com ili kontaktirajte naše prodajne zastupnike:
Branko Popović: 095 344 4368
Dane Čuić: 095 344 4365
Anamarija Mamić: 095 344 4103

System Professionals - Kako uspješno riješiti različita oštećenja kose

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK