PROMO

Iako im početak svake nove sezone predviđa silazak s trona najpoželjnijih frizura, to se još nije dogodilo, a izgleda da niti neće! Slobodno možemo reći da se sve mijenja, ali valovi ostaju. Nije ni čudo, jer ne postoji lice kojem ne pristaju, izvrsno se uklapaju u sve odjevne stilove, odličan su izbor za poslovne sastanke, ali i najglamuroznije svečanosti.

Valovi ženama pružaju osjećaj samopouzdanja, elegancije i ženstvenosti, a toga se niti jedna nikada neće odreći.

Valovi su, dakle, ono što svaka žena želi, ali izrada savršenih i postojanih valova za svakog je frizera zahtjevan posao koji traži vrijeme, fizički trud i tehničko znanje. Postojanost valova ono je što svaka klijentica želi, a to uvelike ovisi o strukturi kose koja se oblikuje, kao i o tehnici i alatu koji frizer koristi.

Fotografije: Nikola Blažinčić Hair

SAVRŠENI VALOVI SA ACCA KAPPA WAVY ČETKOM

Zato možete samo zamisliti kako smo odahnuli kad se pojavila četka koja donosi rješenje za savršene i postojane valove. Acca Kappa Wavy jedina je konusna četka na tržištu, nastala na europskom tlu, u srcu Italije. Ova četka, koja će zauvijek promijeniti način na koji radite valove, još je jedna uspješnica nastala iz 150 godina duge tradicije proizvodnji četki za kosu kojom se tvornica Acca Kappa može pohvaliti.

Zahvaljujući svom jedinstvenom konusnom obliku, Acca Kappa Wavy omogućit će izradu valova već iz samog korijena (promjer na vrhu četke 14mm, na dnu 30mm) postepeno sve do vrhova, uz volumenom bogatiji i mekši efekt. Poželite li krupnije valove i još više volumena, stiliziranje ćete započeti donjom stranom četke pa će valovi u korijenu biti mekši, a pri vrhu uži i čvršći.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @accakappaofficial on

VIŠE ZAVODLJIVIH KOVRČA I PREKRASNIH VALOVA SA ACCA KAPPA WAVY ČETKAMA!

Nešto duža ergonomski oblikovana ručka Wavy četke te nešto kraći zaobljeni najlonski zupci uspješno će se izboriti i sa najdužim i najtanjim kosama. Keramičko tijelo četke sa turmalinskim premazom doprinosi bržem sušenju kose, dok će ionizirajući učinak očuvati prirodnu hidrataciju kose i postojanost frizure, a sve to bez stvaranja nepoželjnog statičkog elektriciteta.

Nije na odmet napomenuti da je, uz sve ove fantastične tehničke karakteristike, Wavy ujedno i iznimno lijepa četka. Njezin izgled rijetko kojeg estetu, a frizeri jesu estete, teško će ostaviti ravnodušnim! Tri prelijepe pastelne nijanse: zelena, roza i siva, sigurno će se uklopiti u interijer svakoga salona.


ISKORISTITE POSEBAN POPUST ZA FRIZERSKE PROFESIONALCE!

Najkraći put do kupnje vaše Acca Kappa Wavy četke, ali i ostalih Acca Kappa, Y.S.Park i Elchim profesionalnih frizerskih alata i uređaja je online trgovina www.4lookstore.com.
U sekciji Za profesionalce, prijavom na newsletter, očekuje vas poseban kod za 20% popusta.

Ne dvojite više ni trena i priključite se revoluciji u izradi valova!

Za više informacija obratite se na:

4 LOOK

091 434 9988

store@4look.hr

www.4lookstore.com

 
Najnovije objave pratite na:

 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK