ZUZA Work hub
Fotografije: ZUZA Work hub

Nudimo sve što vam treba kako biste bili uspješno samozaposleni!

U istočnom dijelu Zagreba, točnije na samoj šetnici na Poljanicama, otvorio se novi salon koji frizerskoj zajednici donosi potpuno novi koncept poslovanja samostalnih beauty profesionalaca – coworking hub. ZUZA coworking hub vlasnice Julie Jurilj prvi je salon na našim prostorima koji nudi mogućnost dnevnog, tjednog ili mjesečnog najma radne jedinice unutar salona. Prostor je ovo koji predstavlja središnju točku vašeg poslovanja nudeći vam reprezentativno radno mjesto uz minimalne troškove.

ZUZA Work hub

„Radeći u frizerskom salonu duži niz godina i ostvarujući se u profesionalnom smislu kao frizerka, uz ambiciju se paralelno pojavila ideja o otvaranju vlastitog salona. Budući da poslovanje vlastitog salona podrazumijeva značajna financijska ulaganja koja mi u danom trenutku nisu bila dostupna, rodila se ideja o svojevrsnom najmu radnog mjesta unutar jednog poslovnog prostora.

Za početak sam unajmila radno mjesto u postojećem salonu i tako započela svoju samostalnu karijeru. Radeći nekoliko godina na ovaj način te pomno prateći potrebe tržišta i klijenata s jedne strane te potrebe i mogućnosti nas profesionalaca s druge strane, odlučila sam se napokon na otvaranje ZUZA work hub salona. Kompletno svoje dotadašnje iskustvo uložila sam u koncept coworking prostora kako bih svojim korisnicima pružila optimalnu strukturu salona sukladno profesiji kojom se bave”, rekla nam je Julie Jurilj vlasnica ZUZA coworking hub-a.

ZUZA Work hub

ZUZA Work Hub moderno je uređen poslovni prostor, a predstavlja prvi frizersko-kozmetički salon za najam radnih mjesta u Hrvatskoj. Smješten u najzelenijem dijelu Dubrave, salon ZUZA za najam nudi nekoliko pozicija za pedikuru i manikuru, nekoliko frizerskih jedinica te sobu za njegu lica i tijela. Ovakva vrsta work huba predstavlja vid udruživanja stručnjaka kozmetičke i beauty industrije u kreativnom i inspirativnom radnom prostoru. Koristeći uslugu ZUZA work huba plaćate samo ono što koristite, kreirajući pritom vlastite cijene i organizirajući radno vrijeme na način da je prilagođeno isključivo vašem privatno-poslovnom rasporedu.

ZUZA Work hub

Coworking – kako funkcionira i kome je namijenjen

Tradicionalni poslovni sektori kao što su, između ostalog, frizerski saloni, više nisu rezervirani isključivo za rad u pojedinačnim objektima. Iako možda niste dio kompletne beauty industrije, na ovaj način se možete umrežiti s ostalim profesionalcima te izmjenjivati ideje i iskustva. Vaša potpuna fleksibilnost i neovisnost osnova su ovog koncepta rada, a coworking je namijenjen svima koji žele proširiti ponudu svojih usluga kao i svim freelance stručnjacima koji samo trebaju mjesto za susret s klijentima u profesionalnom okruženju.

ZUZA Work hub

Benefiti coworking salona

Coworking salon predstavlja dugoročno održiviji način poslovanja za profesionalca pojedinca od uobičajenog poslovanja u vlastitom frizerskom salonu. Mogućnost kratkoročnog ili dugoročnog najma, uz opciju strukturiranja vlastitog radnog vremena zasigurno su neke od najznačajnijih prednosti ovakve vrste poslovanja.

ZUZA Work hub

Ukoliko se odlučite zakupiti radnu jedinicu u ZUZA work hubu, sva vaša pažnja i talent usmjereni su isključivo na klijenta i posao koji obavljate sami za sebe. O obavezama poput čišćenja, održavanja prostora i radnih jedinica, opskrbljenosti radnog prostora osnovnim sredstvima za rad kao i sadržajima dodatne vrijednosti nije potrebno brinuti jer su iste uključene u cijenu coworking paketa. Dio paketa je i marketinški segment pa je tako u cijenu najma uključeno i oglašavanje na webu i društvenim mrežama, kao i mogućnost online bookinga putem web stranice i aplikacije.

ZUZA Work hub

Coworking samostalnih stručnjaka zapravo predstavlja jednu višu razinu kompletne industrije – u zajedničkom poslovnom prostoru svi rade zajedno, surađuju, dijele vještine i znanja, a pritom su svi u potpunosti samozaposleni, prateći vlastite rasporede. U ovom konkretnom primjeru coworking unutar frizersko-kozmetičkog salona ZUZA work hub predstavlja ujedno i potpuno novu poslovnu filozofiju.

Kontakti za više informacija >>> ZUZA work hub

Unajmi radno mjesto za manikuru, podigni svoje poslovanje na profesionalnu razinu i radi u ugodnom okruženju. Povuci…

Posted by ZUZA Work Hub on Monday, 13 June 2022

ZUZA Work hub

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK