Okupivši vodeća imena frizerske industrije, i ovogodišnji Salon International je brojnim posjetiteljima ponudio inspiraciju i pregled frizerskih noviteta.

LONDON | 11. – 13. 10. 2014.
Fotografije: SALON INTERNATIONAL 2014


Posebno su se istakli edukativni nastupi vodećih frizerskih timova koji su se održavali na velikim i malim pozornicama te iznimno popularna galerija – HJ’s British Hairdressing Awards pod sponzorstvom Schwarzkopf Professionala.

I ove godine u London su došli brojni frizeri koji su željeli prisustvovati predstavljanju najnovijih tehnika šišanja i bojenja kose te prezentacijama novih frizerskih proizvoda.

I ove godine u London su došli brojni frizeri koji su željeli prisustvovati
predstavljanju najnovijih tehnika šišanja i bojenja kose te prezentacijama novih frizerskih proizvoda.

Vrlo uspješnima pokazala su se i natjecanja provedena za vrijeme održavanja sajma, kao što su izbor za: Brijača godine, Studentski kreativni tim godine te novo natjecanje Afro stilist godine. Publika je pozdravila i natjecanje za mlade frizere – Mladi frizer godine, ostvareno u suradnji s magazinom HJ.

Na velikoj pozornici vrhunski timovi prikazali su svoje edukativne vizije frizerske budućnosti kroz 75-minutne nastupe, a nastupili su Sassoon Academy, Patrick Cameron, Toni&Guy i Tigi Inspirational Youth. Dok su na malim pozornicama frizeri mogli uživo i iz blizine promatrati vrhunske frizerske majstore na djelu. Ove su godine svoje znanje s oduševljenom publikom podijelili: Mahogany, Saco te Glenn Lyons, direktor tvrtke Philip Kingsley.

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK