Nekoliko desetaka tisuća frizerskih profesionalaca posjetilo je najvažnije frizersko događanje u Velikoj Britaniji koje im je pružilo vikend za pamćenje. Uz velik broj izlagača koji su predstavili ono najnovije što nudi frizerska industrija, posjetitelji su uživali u kreativnosti frizerskih edukatora i frizerskim inovacijama.

LONDON | 13. – 15. 10. 2013.
Fotografije: SALON INTERNATIONAL 2013


Posjetitelji iz različitih dijelova Velike Britanije, Amerike, Australije, Rusije, Azije i Europe vraćaju se u svoje salone zadovoljni i s novim nadahnućima. Ono što Salon International čini posebnim je činjenica da nudi ekskluzivnu priliku da se frizerski umjetnici i kreativne ikone mogu vidjeti na djelu. Frizerska imena poput Marka Hayesa, Patricka Camerona ili Zoe Irwin podijelili su s posjetiteljima svoje vizije i stručnost. Različitim događanjima, od Salon Live izvedbi na velikim pozornicama do prezentacija na manjim sajamskim pozornicama, Salon International je frizerskoj industriji donio još jedno novo nadahnuće.

Jayne Lewis-Orr, Izdavačica i glavna urednica HJI

Svake smo godine oduševljeni reakcijama i izlagača i posjetitelja. Svakim Salon Internationalom želimo pružiti nešto jedinstveno, a sudeći prema povratnim informacijama vjerujem da smo i ovoga puta uspjeli u tome. Godina 2013. je bila izuzetno uspješna, a za to su zaslužni zaista svi, od tima iza scene do profesionalaca na pozornici, od izlagača do međunarodnih novinara i posjetitelja koje rado ugošćujemo.

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK