U nedjelju 20. listopada 2013. godine je u Ljubljani, u organizaciji slovenskog frizerskog časopisa Salon, održan četrnaesti Slovenski frizerski festival. I ove je godine festival, njegove izložbene prostore te show i look&learn seminare, posjetilo više od 1000 stručnih posjetitelja, a među njima je bilo i mnogo hrvatskih frizera.

LJUBLJANA | 20. 10. 2013.
Fotografije: Slovenski frizerski festival


Nagradu za Najbolju trend kolekciju osvojio je salon Evil Hair

Na velikoj pozornici Gallusove dvorane u Cankarjevom domu osjetilo se mnogo dobre frizerske energije. Program je započeo dodjelom nagrade za Najbolju trend kolekciju koju je osvojio salon Evil Hair. Nagradu su dobitnici uručili direktor festivala Uroš Popović i predstavnici pokrovitelja natjecanja, slovenskog distributera za frizerski brand Fudge.

Nakon uvodnog dijela posjetitelji su i ove godine imali priliku pogledati nastupe najboljih slovenskih i inozemnih frizerskih timova – Novellus tima, Mič Styling Akademije, Idea Akademije, Mare Dresura Frizure te Schwarzkopf Professional tima. Posljednji je nastupio Stevo Pavlovič iz Stevo Hair Akademije pod pokroviteljstvom Keune Haircosmeticsa predstavio svoje profinjene i glamurozne masterclas frizerske kreacije.

Uz cjelodnevni program odličnih frizerskih nastupa, u sklopu festivala održan je i sajam na kojem je 26 izlagača slovenskom tržištu predstavilo frizerske novitete.
Mič Styling akademija i Schwarzkopf Professional u posebnoj su dvorani održali svoje look&learn seminare.

Ovaj najstariji frizerski događaj u Sloveniji i ove je godine kvalitetom organizacije potvrdio zasluženo mjesto na karti najvažnijih frizerskih događanja u našoj regiji. Željno iščekujemo mnoštvo iznenađenja koje će nam direktor festivala Uroš Popovič i njegovi suradnici predstaviti na sljedećem, petnaestom po redu, Slovenskom frizerskom festivalu.

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK