Ove se godine 19. prosinca, po jubilarni 15. put, u Cankarjevu domu u Ljubljani održao Slovenski frizerski festival. Festival su, njegove izložbene prostore te show i look&learn seminare, posjetili brojni stručni posjetitelji među kojima je bilo i mnogo hrvatskih frizera.

LJUBLJANA | 19. 10. 2014.
Fotografije: Slovenski frizerski festival


Nagradu za Najtrend kolekciju osvojio je tim In Hair Art s kolekcijom Nourban

Program je započeo dodjelom nagrade za Najtrend kolekciju koju je osvojio In Hair Art Team svojom Nourban kolekcijom. Uslijedila je dodjela nagrada za iznimna frizerska postignuća dvojici velikana slovenskog frizerstva – Mitji Sojeru i Stevi Pavloviću. Ovacije publike rekle su sve o opravdanosti dodijeljenih priznanja.

Na velikoj pozornici nastupilo je 5 izvrsnih timova predstavivši tako frizerske kolekcije s najnovijim tehnikama šišanja, bojanja i stiliziranja kose. Tijekom nastupa osjetila se dobra frizerska energija, a nastupili su: Mič Styling, Novellus, Mare Dresura Frizure, Schwarzkopf Professional i Lisap.
Na maloj pozornici nastupila su 2 tima sa step by step frizerskim seminarima: Mič Styling tim i Schwarzkopf Professional tim pod vodstvom Kristijana Peteka i Mateja Bogataja.

15-Slovenski-frizerski-festival3Ovaj najstariji frizerski događaj u Sloveniji i ove je godine kvalitetom organizacije potvrdio zasluženo mjesto na karti najvažnijih frizerskih događanja u našoj regiji. Željno iščekujemo mnoštvo iznenađenja koje će nam direktor festivala Uroš Popovič i njegovi suradnici predstaviti na sljedećem, šesnaestom po redu, Slovenskom frizerskom festivalu.

Uz cjelodnevni program odličnih frizerskih nastupa, u sklopu festivala održan je i sajam na kojem je 26 izlagača respektabilnih frizerskih tvrtki predstavilo slovenskom tržištu recentnu ponudu frizerskih noviteta među proizvodima i uslugama.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK