Slovenski frizerski festival

Fotografije: Slovenski frizerski festival


Ove se godine po 17. put u Ljubljani održava Slovenski frizerski festival. Očekuju se brojni stručni posjetitelji, među kojima i velik broj hrvatskih frizera, koji će uživati u festivalskim izložbenima prostorima, prezentacijama te look&learn seminarima.

Slovenski frizerski festival se održava u nedjelju 23. 10. 2016., a organizator Uroš Popović nas očekuje na novoj lokaciji festivala. Po prvi put se Slovenski frizerski festival seli na jedno od najvećih sajmišta u Sloveniji – Gospodarsko razstavišče u Ljubljani! Vrata sajma se otvaraju u 10.15 sati, a stručni show i look&learn seminari počinju u 12. sati.

Slovenski frizerski festival, Stevo

Stevo Hair Academy, Slovenski frizerski festival

Ove se godine za nastupe na velikoj pozornici spremaju sljedeći timovi: Joico Team, Kemon, Schwarzkopf Professional / Osis, Subrina Professional Team i Metod Tasič. Svoje look&learn seminare održavaju sljedeći timovi: Lisap Team, Stevo Hair Academy i MIČ Styling Academy. Posjetitelji festivala će moći poslušati i posebni poslovni seminar hrvatskog SVIM tima, kojeg čine edukatorice Sanja Varlaj i Ivana Mišić Lokar.

Više informacija na službenoj stranici revije Salon.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK