Stevo Pavlović Fotografije: Stevo Pavlović


Već je 20 godina prošlo otkako je Stevo Pavlović, frizerski velemajstor, edukator i uzor brojnim frizerima u regiji, otvorio u Ljubljani svoj prvi frizerski salon.

U srijedu 7. prosinca 2016. godine Stevo Pavlović je u atriju Slovenske akademije znanosti i umjetnosti obilježio 20. godišnjicu svog ljubljanskog salona. U tom predivnom prostoru i opuštenoj atmosferi, Stevo je prezentacijom video materijala predstavio svoja najveća frizerska dostignuća, a goste je dodatno oduševio frizersko – modnim Hair Couture showom. Među gostima su bili svi značajni frizeri iz naše regije, a Stevin frizerski učitelj Peter Klinc oduševio je publiku anegdotama iz Stevinog života. Pokrovitelj večeri je bila tvrtka Keune Adriatic te se uvaženim gostima obratio i Berislav Pećanić, Stevin dugogodišnji poslovni partner.

I ovaj je događaj potvrdio poziciju Steve Pavlovića u regionalnom frizerstvu, a dokaz toga je prisustvo brojnih kolega frizera koji su sa Stevom proslavili njegovu okruglu obljetnicu te dokazali frizersku kolegijalnost. Među posjetiteljima iz Hrvatske bili su: Tajana i Berislav Pećanić, Amir Bečirević, Mirka Vrbanić Čorak, Ivica Pavlačić i Sanja Varlaj. Iz Crne Gore su došli Zoran i Slavica Vukčević, iz Bosne i Hercegovine Elvir Bajrić, Željko Samardžija, Senad Šehić i Mustafa Kolić, a iz Slovenije Mitja Mič Sojer, Kristijan Petek, Metod Tasič, Uroš Popovič, Nina Nagode, Meta Podkrajšek, Peter Klinc, Sanja Karasman, Boris Dragan i brojni drugi.

STEVO PAVLOVIĆ

Stevo 20

Frizerski salon Stevo je svoja vrata otvorio 1996. godine. Za ulazak u frizerski svijet Stevo zahvalnost duguje gospodinu Peteru Klincu, nekadašnjem edukatoru Ilirijinog Narta Studija koji je radio diljem nekadašnje Jugoslavije i Sovjetskog Saveza te gospođi Meti Podkrajšek koja je zaslužna za modernizaciju frizerskih stilova tijekom sedamdesetim i osamdesetim godina prošlog stoljeća. Ona je u Ljubljanu dovela takozvani londonski stil šišanja i tako postavila temelje modernog slovenskog frizerstva, koje Stevo u svojoj akademiji nadograđuje novim frizerskim generacijama.

Kako se osjećate nakon uspješnih 20 godina karijere?
Još uvijek sam ponosan na svoje zanimanje i drago mi je što nisam studirao povijest, što je bila moja prvotna želja. Frizerstvo je moj život, moj hobi, moja strast i moj posao. Baveći se frizerskim poslom mnogo sam putovao, upoznao mnoge ljude, gradove, modnu industriju te razvio osobine i znanja koja inače sigurno ne bih. Sve što sam uložio, a uložio sam mnogo, sve mi se mnogostruko vratilo. Zato sam sretan i ponosan što radim ovaj posao i što sam uzor mnogim frizerima. Biti frizer je za mene velika čast i privilegija.

STEVO PAVLOVIĆ U DRUŠTVU FRIZERA IKONA

Stevo Pavlović, Vidal Sassoon, Anthony Mascolo i Tony Rizzo

Stevo se ovom prilikom zahvalio i svojoj supruzi Branki, poznatoj slovenskoj kozmetičkoj stručnjakinji, kao i njihovim dvoje djece, Urošu i Ani, te time pokazao kako je za dugoročni poslovni uspjeh uz kreativnost, stručnost i stalno poslovno usavršavanje, od velike važnosti i podrška obitelji.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK