Poznati profesionalni  frizerski brendovi, frizerski majstori te urednici frizerskih časopisa i portala ujedinili su se u globalnoj misiji promocije ljepote frizerstva te vas 18.10. u 16:30 pozivaju na RESET, posebno virtualno druženje putem web stranice x-presion.eu!

Iskoristite priliku te provedite 60 minuta u svijetu kose, glazbe, meditacije te slavlja ljubavi prema kosi i frizerskoj profesiji!

PROMIJENITE SVOJ TOK MISLI, BUDITE DIO PROMJENE!

Za ovaj je događaj zaslužan španjolski frizerski tim X-Presion koji već 15 godina pomiče granice frizerstva te stalno predstavlja inovacije, kako u svom radu tako i u edukaciji!

“Kao frizeri imamo jako važan zadatak, a to je da svakim rezom ili promjenom stila podignemo raspoloženje naših klijenata. Karantena nas je naučila važnosti frizera u životima klijenata, a sad je na nama da iskoristimo ovu spoznajui osnažimo naše poslovanje! Želimo razvedriti naše kolege u frizerskoj zajednici i obogatiti njihovu trenutnu svakodnevicu. Želimo u potpunosti iskoristiti trenutne okolnosti za motivaciju svih nas na velike promjene! 

Upravo zato odlučili smo stvoriti poseban show, možda čak najvažniji u našem životu, pogotovo zbog trenutnih okolnosti! Ovaj show neće biti posvećen samo kosi. Ovo ćemo druženje iskoristiti za njegovanje strasti te buđenje pozitivne svjesti u ovim turbulentnim vremenima! Želimo da zajedno prepoznamo našu snagu te vidimo što sve možemo stvoriti zajedno.

Obećavamo da će ovaj događaj biti nešto najljepše što možete doživjeti u svijetu frizerstva,” ovim su riječima članovi  X-Presion tima pozvali kolege da im se pridruže na ovom jedinstvenom događanju.

ŠTO TREBATE ZA OVO DRUŽENJE?

  • zvučnik ili bežične slušalice, 
  • mirno mjesto gdje ćete pratiti ovaj događaj, a koje je ujedno i dovoljno prostrano kako biste se mogli slobodno kretati,
  • posjetiti x-presion.eukupiti svoju ulaznicu,
  • biti spremni disati punim plućima i pripremiti se za ovo nezaboravno putovanje ka sreći

HAIRSTYLE NEWS JE MEDIJSKI POKROVITELJ OVOG INOVATIVNOG DOGAĐAJA

U Hairstyle Newsu snažno vjerujemo u napredak svakog pojedinca jer znamo kako se upravo na taj način razvija i cijela naša zajednica! Želimo da svaki frizer ostvari svoj puni potencijal i zato smo se odlučili podržati ovaj inovativni događaj te zajedno promovirati važnost osobnog rasta svakog od nas. S nestrpljenjem očekujemo vidjeti osmjehe na vašim licima!

DOGAĐANJE RESET U NEKOLIKO REČENICA

  • RESET, u nedjelju 18.10.2020. u 16:30 na web stranici x-presion.eu
  • 60 minuta istinske sreće i ljubavi prema frizerstvu.
  • Najljepši frizerski događaj kojeg možete doživjeti.
  • Prilika za povezivanje s nekima od najinovativnijih i najopuštenijih frizera diljem svijeta. 
  • Ovaj događaj obećava redefiniciju frizerstva te pomicanje svijestifrizera na novi nivo. 
  • Najkraći put do kupnje vaše ulaznice je online trgovina x-presion.eu.

Više o događaju RESET

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK