Renomirano ime u svijetu proizvodnje kozmetike za kosu, brend Keune, obilježava 30 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu. U sklopu slavljeničkog raspoloženja svoj makeover doživjela je i Keune prodavaonica Hair Point Zagreb – jedini point of sale na svijetu na kojem se mogu kupiti profesionalni proizvodi za kosu Keune Haircosmetics, a koja se nalazi u centru Zagreba.

Gošće događaja bile su i mnogobrojne influencerice, među kojima i Tena Varga, Patricija Vodopija, Lorin Nukić, dok je glazbenica i kantautorica Lana Škrgatić bila zadužena za glazbeni dio.

Hair Point Zagreb – zakoračite u jedinstveni svijet kose!

Inspirirani visokim standardima branda čije ime nose, prostori preuređene Keune prodavaonice Hair Point Zagreb, vode nas u jedinstveni svijet kose, a educirano i stručno osoblje na raspolaganju je svakom kupcu da pronađe proizvode koji najbolje odgovaraju njegovim potrebama.

Keune derma skener za profesionalni pregled kose i vlasišta

Svake prve srijede u mjesecu za kupce je u prodavaonici organiziran besplatni pregled vlasišta jedinstvenim inovativnim derma skenerom za kosu i vlasište od strane stručnog Keune edukatora kao i usluga savjetovanja za rješavanje eventualnih problema s naglaskom na korištenje Care Derma linije.

Pregled kose i vlasišta Keune derma skenerom

Specijalizirana Keune Care Derma linija sadrži kompletnu ponudu proizvoda namijenjenih za njegu svih tipova vlasišta i kose kod kuće. Svi proizvodi iz ove linije su dermatološki testirani i odobreni. Riječ je o liniji proizvoda koji pomažu u uravnotežiti vlasište i njegove prirodne funkcije. Esencijalni minerali imaju bitnu ulogu u tom procesu i nalaze se u svim proizvodima, a svaka linija ima svoju unikatnu tehnologiju.

Keune Derma Care linija

Razdvajanja profesionalnih proizvoda za njegu kose za frizerske salone od proizvoda za retail tržište!

Od iduće godine Keune u regiji ulazi u prvu fazu razdvajanja proizvoda za njegu kose za profesionalne frizerske salone od proizvoda za retail tržište, pa će profesionalni Keune preparati u regiji za njegu kose od 2022. godine biti dostupni isključivo u profesionalnim frizerskim salonima, u Keune prodavaonici Hair Point (Preobraženska 1, blizu Cvjetnog trga u Zagrebu) i na Keune weshopu.

Keune prodavaonica Hair Point u Zagrebu vodi vas u jedinstveni svijet kose!

Keune Haircosmetics jedna je od najvećih multinacionalnih kompanija koja se bavi isključivo kozmetikom za kosu i jedinstvena je po pitanju obiteljske tradicije te danas predstavlja najveću obiteljsku kompaniju u svijetu koja se bavi proizvodima za kosu.

Keune – personalizirana kozmetika za njegu kose krojena po potrebama svakog pojedinca!

Keune za svoje proizvode uvijek odabire aktivne prirodne sastojke koje kao što su ekstrakti biljaka i eterična ulja kada god je to moguće. Proizvodi su visoko koncentrirani i sadrže veliku količinu njegujućih sastojaka što rezultira zdravom i sjajnom kosom.

Keune Lumi Coat – hit-proizvod koji je napravio “bum” na društvenim mrežama i jednostavno ga svi žele.

Svi Keune proizvodi proizvode se i kontroliraju isključivo na jednom mjestu, u tvornici Keune Haircosmetics u Soestu blizu Amsterdama, gdje se visoka kvaliteta proizvoda kontrolira u najmodernijem hi-tech laboratoriju za kozmetiku u Europi. Keune proizvodi nikada nisu testirani na životinjama, već se svaki proizvod testira i u svim Keune svjetskim centrima gdje frizerski stručnjaci testiraju proizvode i ocjenjuju njihovu primjenu i kvalitetu.

Infleuncerice Lorin Nukić i Patricija Vodopija

Za više informacija obratite se na:

KEUNE ADRIATIC

keune.hr

 
Najnovije objave pratite na:

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK