AHS-logoTrideset i drugi Alternative Hair Show, pod nazivom Equilibrium, održan je u nedjelju, 12. listopada 2014. godine u londonskom Royal Albert Hallu. Bio je to festival vrhunskog frizerskog umijeća i kreativnih frizerskih timova iz cijelog svijeta.

LONDON | 12. 10. 2014.
Fotografije: Alex Barron-Hough @ TIGI Bed Head Studio


Legendarni događaj je ispunio sva očekivanja, za sudionike to je bila večer inspiracije i kreativnosti, a prikupljen je i pozamašan iznos za borbu protiv leukemije.
Spektakularne prezentacije dvadeset međunarodnih frizerskih timova omogućile su prikupljanje impresivnih 214 000 funti za dobrotvornu zakladu Alternative Hair Charitable Foundation. S tim je iznosom ukupno prikupljeni iznos od pokretanja priredbe dosegao više od 9.5 milijuna funti.
Vrhunski kreativni timovi iz Slovenije, Velike Britanije, Njemačke, Italije, Mađarske, Španjolske, Austrije, Australije, Češke, Rusije, Japana i drugih zemalja predstavili su svoje očaravajuće interpretacije na temu ovogodišnje priredbe, a to je – Equilibrium.

Stevo Pavlović je ove godine po četvrti put na Alternative Hair Showu predstavio svoje vrhunsko frizersko umijeće. Priznanje je primio u društvu supruge Branke koja je  zaslužna za vrhunski make-up njegovih modela.

Stevo Pavlović je ove godine po četvrti put na Alternative Hair Showu predstavio svoje vrhunsko frizersko umijeće. Priznanje je primio u društvu supruge Branke koja je zaslužna za vrhunski make-up njegovih modela.

INTERNATIONAL VISIONARY AWARDS 2014

Ovogodišnji Alternative Hair Show započeo je natjecanjem za frizerske vizionare pod nazivom Alternative Hair International Visionary Awards. U uvodnom dijelu priredbe predstavljeno je trideset i dvoje finalista u dvije kategorije: Cut and Colour (šišanje i bojanje) i Avant Garde. Sudionici su na pozornici predstavili impresivne prezentacije, od savršenog šišanja i bojanja do maštovitih stiliziranja kose. U kategoriji Cut and Colour prvo mjesto je osvojio Rossa Danagher iz Irske, dok je drugi bio Anteo Geminiani iz Italije. U kategoriji Avant Garde prvo mjesto pripalo je Poljaku Pawełu Babiczu, a drugo mjesto je osvojio Richi Grisillo iz Austrije.

Najbolji po izboru stručnog žirija: Paweł Babicz i Rossa Danagher

Najbolji po izboru stručnog žirija: Paweł Babicz i Rossa Danagher


Timovi koji su nastupili na ovom globalnom frizerskom događanju

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK