Tribute Show je bila predstava za pamćenje koja je na pozornici prikazala čistu frizersku genijalnost. Pozornica je bila minimalistički opremljena scena londonskog kazališta Novello Theatre, dom mjuzikla Mamma Mia, a tijekom nastupa glazbu je puštao DJ. Treće izdanje ove priredbe ostavilo je bez daha više od osamsto britanskih i svjetskih frizera koji su se našli u publici te nedjeljne večeri.

LONDON | 12. 10. 2014.
Fotografije: David Hindley


Program je otvorio neponovljivi Robert Lobetta poezijom posvećenom konceptu Tribute Showa te je publika odmah mogla naslutiti da je očekuje inspirativna večer. Najavljujući izvanredne umjetnike koji su nastupali, Nicky Pope – izdavačica Tribu-te časopisa, je rekla: „Ovdje se radi o čistoj genijalnosti globalno poznatih frizera.“

Tribute-Show1Između nevjerojatno inspirativnih nastupa, Trevor Sorbie je nagrađen za pedeset godina rada. Okružen bivšim i sadašnjim kolegama te sretnicima kojima je bio mentor i na koje je ostavio neizbrisiv trag, nagradu mu je uručio osnivač Tribu-te magazina – Mike Vincent. Priznanje su mu odali i velikani poput Eugenea Souliemana, Antoinette Beenders i Angela Seminare, a Vivienne McKinder doletjela je iz New Yorka samo kako bi iznenadila svog mentora.
„Svi vi s kojima sam radio danas ste uspješni frizeri. Vrlo sam ponosan i ostavili ste me bez daha ”, izjavio je za kraj.

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK