16_SFF_057 copyOve se godine po 16. put u Grand hotelu Union u Ljubljani održao Slovenski frizerski festival. Festivalske izložbene prostore, prezentacije te look&learn seminare posjetili su brojni stručni posjetitelji, među kojima je bilo i velik broj hrvatskih frizera.

LJUBLJANA | 8. 11. 2015.
Fotografije: Slovenski frizerski festival


Na velikoj je pozornici pet izvrsnih timova predstavilo frizerske kolekcije s najnovijim tehnikama šišanja, bojanja i stiliziranja kose. Tijekom nastupa osjetila se dobra frizerska energija, a frizerski su timovi predstavili najnovije kolekcije u kojima su globalne trendove povezali s lokalnima specifičnostima. Nastupili su: Mare Dresura Frizure, Mič Styling, Metod Tasič, Schwarzkopf Professional i Indola.

Tim Mare Dresura Frizure predstavio je najzanimljivije frizure s posljednjeg ljubljanskog modnog tjedna, a u Mič Stylingu su negirali sadašnjost te se s kolekcijom Immune vratili u zlatno frizersko doba. Linije njihovih frizura su istovremeno meke i pune, a oblikovanje frizura je jednostavno. Naglašeni individualizam se osjetio i u nastupu tima Metoda Tasiča; oni su predstavili svoju najnoviju kolekciju Invisible. Kristijan Petek i Matej Bogataj, ambasadori Schwarzkopf Professionala, su s KSFH timom predstavili najnovije trendove Essential Looksa – Age of Beauty Collection. Predstavljanje na velikoj pozornici zaključili su Indolini ambasadori Gašper Karničar, Simon Volčič i Dieter Kaiser predstavivši pet trendova osmišljenih uz pomoć globalnih modnih blogera.

Na maloj pozornici nastupila su četiri tima s look&learn frizerskim seminarima: Mič Styling, Mare Dresura Frizure, Schwarzkopf Professional i Indola.

Ovaj najstariji slovenski frizerski događaj i ove je godine kvalitetom organizacije potvrdio zasluženo mjesto na karti najvažnijih regionalnih frizerskih događanja.

Grand hotel Union se pokazao izvrsnim mjestom za upoznavanje s najnovijim frizerskim trendovima te se nadamo da će nam direktor festivala Uroš Popovič i njegovi suradnici omogućiti isto uživanje i na sljedećem, sedamnaestom po redu, Slovenskom frizerskom festivalu.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK