Nakon izvanrednog uspjeha prošlogodišnjeg nagrađivanog događanja, Richard Ashforth iz Saco akademije odlučio je ove godine NOISE učiniti još većim, boljim i glasnijim događajem!

Fotografije: NOISE 2013


Uz grandiozno otvorenje u subotnje veče 12. listopada 2013. godine u trendy studiju 90 Mainyard u Londonu, NOISE je svoje posjetitelje držao u neizvjesnosti sve do posljednje minute. Informacije o tome tko će nastupiti i gdje će se događaj održati oprezno su objavljivane tijekom nekoliko tjedana putem NOISE Facebook stranice, dok su posljednji detalji otkriveni tek nekoliko sati prije samog početka, što je događaju dalo dojam spontanog okupljanja.

Uz veliku video projekciju, glazbene nastupe uživo i akrobatski ulični ples, globalne ikone frizerske industrije izmjenjivale su se na pozornici šišajući i stilizirajući modele. Između ostalih tamo su bili: XPresion, Mod Salons Roma, Tyler Johnston, Tim Hartley i Richard Ashforth iz Saco akademije. Nakon toga, baš kada je publika mislila da je sve gotovo, na pozornicu su „izletjeli“ Peter Gray i PG Zoo izvevši dramatičan finale koji je sve držao prikovanima za mjesta do samog kraja.

“Suština ovog događanja bila je u dijeljenju znanja, strasti i nadahnuća”, istakao je osnivač Richard Ashforth. “Željeli smo se okupiti kako bismo u svijet frizerstva ubrizgali energiju, unaprijedili frizersku industriju i podigli nivo frizerske kreativnosti.”.

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK