Noise, 2015

Fotografije: NOISE


NOISE je platforma za dijeljenje znanja, strasti i inspiracije, povezujući gledatelja sa izvođačem i dovodeći kreativnost na novu razinu. Last minute najava umjetnika i mjesta daje cjelokupnom događaju osjećaj iščekivanja i iznenađenja, kako publici tako i umjetnicima. Organizator događanja Richard Ashforth, osnivač Saco Academy, još ne otkriva mjesto održavanja – sve što su nam otkrili do sada je da če mjesto održavanja biti u blizini Buckinghamske palače i da će se događanje održati u večernjim satima u subotu, 15.10.2016.

Pravila ovog događaja su jednostavna, kaže osnivač Richard Ashforth: “15 minuta čega god želite, dokle god uključuje nešto kose!“

NOISE FB

 

Tko će sve nastupati na događaju NOISE?

 

ZGAT ACADEMY
Rad Ivane i Marija, koji će prezentirati ZGAT Academy, odiše tehničkom preciznošću i sa snažnom ravnotežom i čistim linijama, uvijek sa naglaskom na svijet mode. Upravo oni žele stvoriti individualne oblike za individualne ljude, a to je jedan od razloga zbog kojih je ZGAT postao tako traženo ime među onim stručnjacima koji prate modu i koji vole biti korak ispred svega.
ZGAT Academy FB

ZGAT ACADEMY

Fotografija: Nicholas Wray

TIM HARTLEY
Tim Hartley je, vrlo jednostavno, jedan od najvećih svjetskih frizera. Nakon tridesetogodišnje karijere kod Vidala Sassoona, gdje je na vrhuncu imao ulogu renomiranog međunarodnog kreativnog direktora, Tim Hartley je napustio korporativni svijet kako bi se usredotočio na vlastite zadivljujuće vizije o dizajnu kose. Već 40 godina, Harley inspirira generacije i generacije mladih frizera svojim strastvenim pristupom kosi, modernom estetikom i tehničkom stručnošću.
Tim Hartley FB

Tim Hartley
X-PRESION
Osnovana 2005. godine, X-presion je među prvima od onih koji su svjetskoj razini posvećeni ekskluzivno istraživanjima i inovacijama u umjetničkim i obrazovnim područjima frizerstva. X-presion proizlazi iz velike želje da se na neki novi način pridonese svijetu frizerstva – izazov koji za ova tri frizerska umjetnika predstavlja neprestanu potragu. Kao rezultat njihovih istraživanja, tim je razvio oko 20 jedinstvenih tehnika koji se odnose na različita područja tehničkog djela posla u frizerstvu: alate, načine šišanja, boju i volumen.
X-presion FB

x-presion

 

RICHARD ASHFORTH
Sa pametnim i raznolikim pristupom svome poslu, Richard Ashforth i međunarodni kreativni tim SACO Academy kontinuirano stvaraju modernu estetiku u sklopu velike raznolikosti sezonski kolekcija, editorijala i izložbenog rada kojeg proizvode. Richard Ashforth, koga smo imali zadovoljstvo vidjeti i na Hairstyle News 2016 festivalu, ima slavnu karijeru, a radio je sa mnogobrojnima, među kojima su Peter Lindbergh i Davida Bailey, pa zatim Norman Parkinson i David Sims, dok su časopisi Vogue, I.D. i Vanity Fair samo neki od onih čije je naslovnice krasio njegov rad.
SACO Academy

Richard Ashforth
MARK ANDERSON
Mark Anderson je međunarodni kreativni direktor i osnivač beskompromisne zajednice kreativaca-istomišljenika pod nazivom Creademic. Anderson je pažljivo odabrao kreativni put za tim, kako bi ojačao, educirao i inspirirao frizere i stiliste diljem svijeta sa željom da provocira, inspirira i educira maštu frizera kroz kreativnost i umješnost. Creademic je poput kreativnog frizerskog igrališta gdje njihov akademski pristup dovodi do bezgranične kreativnosti, a tim je vizualno vođen, originalan, odlučan, utjecajan, strastven, vizionaran i spontan.
Creademic FB

Mark Anderson
JAGA HUPALO
Jaga Hupalo, ikona poljskog frizerstva je prava umjetnica kose, kreatorica i kreativna direktorica Varšavskog studija Born to Create, ujedno i dobitnica mnogih međunarodnih nagrada i naslova. Surađivala je sa Nacionalnom Operom, Nacionalnim Centrom za Umjetnost – Zacheta, Centrom za suvremenu umjetnost Warsaw (CSW), sa umjetničkim centrom Barbican iz Londona i frizerskom organizacijom Intercoiffure Mondial iz Pariza. Jagu Hupalo kolege frizeri opisuju kao strastvenu suradnicu, koja u svom radu voli koristiti nove oblike, izglede i tehnike, a pritom dijeliti znanje i učiti od svojih kolega.
Jaga Hupalo FB

Jaga Hupalo

TYLER JOHNSTON
U svom neposredno prepoznatljivom radu, Tyler Johnston kombinira tehniku, stav temeljen na uličnom stilu i avanturističku kreativnost. Prolistajte stranice mnogih svjetskih najpoznatijih tabloida i sresti ćete njegovo ime, a među njegovim privatnim klijentima nalaze se i David i Victoria Beckham, Charlotte Rampling, Cate Blanchett, Keira Knightly i Lilly Allen. Stručnost Tylera Johnstona je upravo u stvaranju snažnih stilova koji spajaju rafiniranu ljepotu najsuvremenijih modernih editorijala sa buntovništvom suvremene scene iza kulisa modnih pista ili studija.

Tyler Johnston

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK