Patrick Cameron

Fotografije: Jon Bradley


“Svoje znanje trebate dijeliti s drugima, a sve moje frizerske kreacije stvorene su s misijom da vama olakšam posao u vašem svakodnevnom salonskom radu,” pojašnjava filozofiju iza svoje najnovije Heritage kolekcije Patrick Cameron. Ova kolekcija posvećena je majstorovoj ljubavi za pletenicama, a u njoj možemo vidjeti mnogo klasičnih izgleda koji su definirali karijeru Camerona, budeći tako maštu frizera diljem svijeta.


Inspiracija iza najnovije kolekcije

Heritage kolekcija predstavlja nekoliko najznačajnijih frizerskih kreacija Patricka Camerona za koje se odlučio modernizirati ih te tako približiti novijim, budućim generacijama frizera. “Želim da investirate u sebe i uživate u pregledu mojih najpopularnijih frizerskih kreacija. Kroz njih se možete upoznati s tradicionalnim tehnikama stiliziranja kose koje vam mogu pružati uspjeh u budućnosti,” rekao je Cameron prilikom prezentiranja najnovije kolekcije.

Patrick Cameron


Pletenice će i u 2019. biti među vodećima trendovima, objašnjava Cameron

Kako je i očekivano, u fokusu najnovije kolekcije Patricka Camerona duga je kosa i različiti načini njezinog stiliziranja. Cameronova žena je klasično ženstvena. U kolekciji tako vidimo romantične chignon frizure, visoke konjske repove, polupodignute frizure, razbarušene bouffant frizure i čak pet tipova pletenica prilagođenih kako svečanijim tako i ležernijim, svakodnevnim prilikama. “Ove tehnike nisu zahtjevne, no zahtjevaju određeno vrijeme ako želite savršen rezultat,” kazao je tom prilikom Patrick Cameron. 

Patrick Cameron

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK