Fotografije: Stevo Pavlović


Frizerski majstor Stevo Pavlović tijekom godina karijere potvrdio je titulu jednog od vodećih profesionalaca u regiji. Organizaciji Hairstyle News Festivala iznimna je čast što će sa svojom akademijom na 15. izdanju Festivala nastupiti po 15. put. Predstavljajući dvije kolekcije, naziva Identity i Punk Couture, nastavlja tako tradiciju inspiriranja frizerskih kolega.

Premda je kolekcija Identity posvećena komercijalnim frizurama, koje se zahtijevaju u svakodnevnom radu, ona je svakako i uvid u njegovo uspješno poslovanje i njegov ključni faktor. Kao individualci ističemo se određenim stilom i načinom njegova nošenja. Frizura, modni odabiri i dodaci, šminka… sve su to elementi individualnog identiteta. Minimalističke linije, stepenasto šišanje, jednotonske boje s dodatkom efekta sjene ili pak multikolorit s više nijansi koje se prelijevaju i isprepliću samo su dio spomenute kolekcije. „Punk Couture naziv je pak konačnih formi prezentacije visoke punk-mode u kosi. Utjecaji punkfrizura iz ovoga najprogresivnijega i najkreativnijega modnog pokreta prošlog stoljeća vidljivi su u trendovima kose sve do danas, pa je zato ova tematika i izabrana“, pojašnjava Stevo Pavlović.

Kako obje kolekcije zaista izgledaju i koje to kreativne dimenzije one donose, pogledajte na look&learn seminaru, koji će se održati u nedjelju 8. travnja 2018. od 14 sati pod vodstvom Stevo Hair Academya u partnerstvu s Keune haircosmetics.


U sklopu Look&Learn seminara | 2. dan

Nedjelja, 8. 4. 2018. 14:00 – 15:15

Ulaznice


Stevo Hair Academy tim:
Stevo Pavlović
Helena Pintarić
i asistenti Stevo Hair Academy


Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK