Bundy Bundy

Fotografije: Bundy Bundy


BUNDY BUNDY, svjetski poznati frizerski tim iz Austrije, zalaže se za visoku kvalitetu, vrhunsku uslugu, savršene linije, boje koje oduzimaju dah, umjetničku i kreativnu stručnost te impresivne avangardne nastupe, zbog kojih je poznat po cijelom svijetu. Brend BUNDY BUNDY etablirao se među vodećim svjetskim umjetnicima kose, a pokretačka mu je snaga njegov umjetnički tim. Pod vodstvom kreativnog direktora Gerharda Kopfera umjetnički tim od oko 10 članova gradi kreativnu pokretačku silu koja se krije iza ove obiteljske tvrtke.


U sklopu Stručnih i poslovnih seminara | 2. dan

Nedjelja, 26. 3. 2017. 13:00 – 14:00  

Ulaznice


„Našu umjetničku tradiciju čini kreativnost“, kaže Pia Bundy, jedna od generalnih direktorica brenda BUNDY BUNDY.

Sve se u frizerskoj industriji, kao i u ostatku modnog svijeta, okreće oko stvaranja vizionarskih stilova te postavljanja novih profesionalnih i tehničkih standarda. Umjetnički tim BUNDY BUNDY putuje svijetom, postavlja senzacionalne frizerske predstave i nikada ne prestaje oduševljavati inovativnim i estetski lijepim kreacijama. S naglaskom na spektakularnim avangardnim frizerskim nastupima ovaj se umjetnički tim etablirao među vodećim svjetskim umjetnicima za kosu. Umjetnički tim BUNDY BUNDY razvija nove trendovske kolekcije za svoje klijente dvaput godišnje. U kolekcijama vidimo brojne utjecaje iz svijeta umjetničkih disciplina kao što su arhitektura, slikarstvo, kultura i glazba, a umjetnički tim BUNDY BUNDY ne samo da postavlja nove trendove već traži i nova otkrića u tehnici oblikovanja kose. Nove trendove potom dijeli s kolegama frizerima na raznim seminarima o stiliziranju kose širom svijeta.

Bundy Bundy Show Bologna

Bundy Bundy, Bologna.

Tri ključa za uspjeh tima BUNDY BUNDY

Frizerska stručnost koja postavlja trendove: BUNDY BUNDY crpi inspiraciju iz brojnih umjetničkih disciplina.
Modna stručnost: umjetnički tim BUNDY BUNDY  stalno je u potrazi za novostima u industriji i tehnikama.
Inovativna stručnost: BUNDY BUNDY naprosto ne prati trendove, već ih postavlja.

Schwarzkopf Professional: Umjetnički tim BUNDY BUNDY redovito nastupa na nacionalnim i internacionalnim eventima u ime tvrtke Schwarzkopf Professional, jedne od vodećih svjetskih frizerskih kompanija. Na uzbudljivim nastupima uživo tijekom europskih trendseterskih evenata, tura i stručnih prezentacija BUNDY BUNDY prikazuje interpretacije i vizije svoga umjetničkog pristupa stiliziranju kose. U svojim spektakularnim nastupima, prepunima konkretnih frizerskih savjeta, BUNDY BUNDY otkriva trikove tehnike i pokazuje savršeno umijeće publici iz frizerske industrije. Umjetnički tim BUNDY BUNDY u posljednje je vrijeme održao ekstravagantne predstave u Londonu, Bologni, Beču i na Mallorci.

Bundy Bundy Show Vienna

Bundy Bundy tim, Beč.

Alternative Hair Show u Londonu

Mjesto gdje se susreću najpoznatija imena frizerske industrije –humanitarni događaj visokog društva u dvorani Royal Albert Hall u Londonu mjesto je gdje se okupljaju najbolji svjetski frizeri kako bi donirali svoje cijenjeno vrijeme, talent i novac za istraživanje u svrhu usavršavanja liječenja djece oboljele od leukemije. Ovaj spektakularni događaj svake godine poprati više od 3000 frizera u publici. U 2001, 2003, 2007, 2011, 2013, 2014 i 2016 godini umjetnički tim BUNDY BUNDY bio je jedan od 25 pomno odabranih timova za sudjelovanje na ovom prestižnom događaju – Alternative Hair Show. Samo oni najbolji u ovoj industriji pozvani su da sudjeluju na ovom prestižnom eventu. Dobiti pozivnicu za ovaj event predstavlja posebno priznanje i veliku čast za BUNDY BUNDY. Pod motom Sirens of the Odyssey, BUNDY BUNDY je 2016. godine impresionirao publiku inovativnim i estetski lijepim kreacijama na londonskom događaju Alternative Hair Show. Njihov nastup održan je u čast snažnim i divljim, no istovremeno vrlo osjetljivim ženama, koje se i danas bore za svoju nezavisnost i prava.

Alternative Hair Show, 2016.

Partneri na revijama visoke mode

Umjetnički tim BUNDY BUNDY redovit je partner na modnim revijama za međunarodno poznate brandove kao što su Versace, Versus, Armani, Hermes, Dolce & Gabbana i mnogi drugi. Umjetnički tim BUNDY BUNDY također prikazuje svoje fantastične vještine na nekoliko različitih evenata u različitim područjima umjetnosti i kulture. Neki od partnera su Swarovski, Bank Austria Kunstforum, Fête Imperiale i Wiener Philharmonikerball. BUNDY BUNDY naročito cijeni umjetničke projekte s umjetnicama poput Irene Andessner i Xenije Hausner.

Za 2017. godinu izdvajamo

Umjetnički tim BUNDY BUNDY s ponosom objavljuje kako je postao službeni partner za oblikovanje frizure renomiranoga bečkog bala u Državnoj operi kao i bečkog filharmonijskog bala.


Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2017
25. i 26. ožujka 2017. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar),  Zagreb

Informacije i vijesti o održavanju festivala možete pratiti na našem internetskom portalu.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK