Schwarzkopf Professional

Fotografije: Schwarzkopf Professional; Hairstyle News


Moda se ne događa u izolaciji, ona je živi odraz trenutka u vremenu – spoj dinamičnih utjecaja iz glazbe, umjetnosti, politike i povijesti, znanosti i kulture. Trendovi daju jedinstven pregled duha vremena. U Schwarzkopf Professionalu predstavljaju najnoviju kolekciju Modern Ikon, inspiriranu vječnim modnim ikonama, kojima sada daju novi sjaj. Spoj bezvremenske ljepote i duha modernog vremena kroz 3 trenda inspirirat će vas i udahnuti vam novu energiju, kojom ćete oduševiti svoje postojeće i osvojiti nove klijente. Trend „Opulent“ obuhvaća opojan glamur i sofisticiranost 50-ih godina s iznimno ženstvenim zaokretom. „Beat Icon“ crpi inspiraciju kroz vječne ikone 20. stoljeća i pretvara ih u bezvremenski stil koji pokreće glazba. Na kraju trend „Colorama“ kombinira buntovan punk-stav s neonskom vibrom i kao takav, zabavan i šaren, tražen je u svakom kutku svijeta.

Schwarzkopf Professional


U sklopu Stručnih i poslovnih seminara | 2. dan

Nedjelja, 26. 3. 2017. 12:00 – 13:00  

Ulaznice


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL tim:

Schwarzkopf Professional @workteam CEE: 
Ivana Oletić, Kristijan Petek

Schwarzkopf Professional @workteam Hrvatska: 
Joško Tafra, Saša Pušenjak, Ivica Putar, Marko Zirdum, Jelena Gašljević, Drago IvačkoO edukatorima


MATEJ BOGATAJ

Matej Bogataj, edukator i vlasnik salona u Sloveniji, 2003. godine pridružuje se timu Schwarzkopf Professional. Od 1.1.2009. postaje član međunarodnoga tima i color‑ambasador za Schwarzkopf Professional CEE. Iza sebe ima velik broj javnih nastupa i seminara u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Austriji, Njemačkoj, Kataru, Kazahstanu, Izraelu, Dubaiu. Svojim znanjem o koloracijama može razoružati svakoga, baš kao i svojim prodornim i zaraznim smijehom!

KRISTIJAN PETEK

Kristijan Petek, internacionalni je član Schwarzkopf Professional @workteama za CEE‑regiju od 2008. Poznati stilist s dugogodišnjim radnim iskustvom internacionalni je edukator Schwarzkopf Professionala te kreativni direktor KSFHKristijan Styling teama u Sloveniji. Kristijan već dugi niz godina surađuje s dizajnerima, televizijom i časopisima te drži stručne seminare za Schwarzkopf Professional u više od 20 europskih zemalja. Njegov rad prate stručnost, kreativnost i inspiracija, a svoj osobni stil prenio je u sve što radi, pa je tako prošle godine u Celju otvorio Barber shop, dizajniran po njegovom ukusu.

IVANA OLETIĆ

Ivana Oletić dio je Schwarzkopf Professional tima u Hrvatskoj od 2008. te dio @workteama CEE od 2015. Osim internacionalne karijere te brojnih javnih nastupa i seminara diljem Europe Ivana je i vlasnica dvaju frizerskih salona u Hrvatskoj. U 2015. pripremala je kolekciju i show zajedno s koloristicom Lesley Jennison u Beču. Kao edukator 2014, 2015. i 2016. volontirala je u sklopu humanitarnog projekta Shaping Futures u Mariboru i Zagrebu. Krajem prošle godine sudjelovala je u kreiranju i snimanju nove kolekcije Essential Looks za 2017. u Hamburgu zajedno s globalnim edukacijskim timom. 2017. sudjeluje kao član žirija na Hairdressing Awards u Austriji.

MARKO ZIRDUM

Marko Zirdum 2012. godine postaje dio Schwarzkopf Professional tima u Hrvatskoj. Prije ASK Akademije kao vrlo mlad frizer svoj je zanat izučio u Trilab akademiji u Italiji. Sudjelovao je na snimanjima brojnih modnih editorijala te je bio kolumnist na web‑portalima. Vlasnik je dvaju frizerskih salona u Slavonskom Brodu i Zagrebu. 2014. i 2015. volontirao je kao edukator na humanitarnom projektu za bolju budućnost mladih frizera, Shaping Futures u Hrvatskoj. Svoj smisao za estetiku Marko voli pokazati u svom radu kroz šišanje i boju, ali i kroz dizajn interijera u koji dolaze njegovi klijenti.

JOŠKO TAFRA

Joško Tafra iza sebe ima dugogodišnju frizersku karijeru, vlasnik je dvaju frizerskih salona, u Splitu i u Omišu. Održao je mnogo stručnih seminara, javnih nastupa, sudjelovao na brojnim frizerskim festivalima. Njegovo znanje i iskustvo inspiracija su brojnim frizerima diljem regije. Član je Schwarzkopf Professional tima u Hrvatskoj a za njegove seminare u ASK Akademiji uvijek se traži mjesto više.

IVICA PUTAR

Ivica Putar dio je Schwarzkopf Professional tima i vlasnik frizerskog salona u Puli. Ivica je tijekom godina održao brojne seminare, smatra da je edukacija najmoćniji alat za uspjeh i konstantan napredak pojedinca. 2015. dobiva diplomu TTT-programa za Adria‑regiju. 2014. i 2015. volontirao je kao edukator na humanitarnom projektu Shaping Futures u Hrvatskoj.

SAŠA PUŠENJAK

Saša Pušenjak dio je Schwarzkopf Professional tima i 3DMEN ‑ ambasador. Saša je vlasnik salona u samom centru Zagreba. Iza njega su sudjelovanja na brojnim snimanjima modnih editorijala kao i angažman u backstageu na najpoznatijim hrvatskim modnim događanjima. Zahvaljujući dugogodišnjem znanju i iskustvu, preciznim i prepoznatljivim potezima škarama, njegovi seminari šišanja u ASKAkademiji uvijek su rado posjećeni. Kao edukator volontirao je na humanitarnom projektu Shaping Futures u Hrvatskoj 2014, 2015. i 2016. godine. 2016. volontirao je na projektu Million Chances za žene u suradnji s portalom Moj Posao.

JELENA GAŠLJEVIĆ

Jelena Gašljević Schwarzkopf Professional timu pridružuje se krajem 2015. Svoj profesionalni put započela je nakon završetka strukovne škole u Zagrebu 2001. godine. Nakon toga pridružuje se školi Jacque Dessange, gdje dobiva diplomu za frizera specijalista. Od 2008. redovito pohađa stručne seminare te se i sama uključuje u edukacijski proces. Smatra da je odlika velikih frizera kontinuirano učenje i razvoj.

DRAGO IVAČKO

Drago Ivačko pridružuje se Schwarzkopf Professional timu 2016. godine. Svoj profesionalni put započinje nakon mature 1998. godine te kreće na brojne edukacije po Europi. 2000. nastavlja školovanje u Münchenu, zatim u Londonu uči Vidal Sasoon napredne tehnike šišanja, 2008. posjećuje edukacije Tony del Guidice te edukacije naprednog šišanja i koloracija Jean Marc Joubert. Danas je vlasnik salona u Zagrebu. Drago, kao veliki fan Star Warsa, vjeruje u Silu, a samim time i u učenje koje nikad ne prestaje!


Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2017
25. i 26. ožujka 2017. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar),  Zagreb

Informacije i vijesti o održavanju festivala možete pratiti na našem internetskom portalu.

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK