Hairstyle News 2022

Hairstyle News festival u svom postojanju od 2003. godine lansirao je mnoštvo frizerskih trendova i inspirirao brojne frizere na pozitivne iskorake u njihovom kreativnom stvaralaštvu. I ove godine festival donosi spektakl trendova i prave beauty poslastice za sve istinske obožavatelje ljepote kose. Na velikoj festivalskoj pozornici u programima Salon Business Conference, Cut&Style, Colorama i Barbershop Arena nastupit će najpoznatije regionalne frizerske zvijezde kako bi svoja znanja i umijeća prenijeli na frizere željne novih znanja.

Dodatna stručna usavršavanja u cilju razvijanja vještina u svijetu frizerstva su neophodna kako bi frizeri mogli zadovoljiti sve zahtjevnije potrebe klijenata i tržišta. Edukativni programi na Hairstyle News festivalu su namijenjeni svima onima koji žele napredovati u svom radu.

Na sajamski dio festivala ulaz za posjetitelje je besplatan. Očekuje vas više od 150 profesionalnih frizerskih brendova. Iskoristite brojne sajamske popuste i pogodnosti na Hairstyle News festivalu te spremni dočekajte ljetne makeovere klijentica i klijenata u vašim salonima.

Hairstyle News 2022 - Centar Gervais, Opatija

Među prvima se upoznajte s najnovijim trendovima!

Kako unaprijediti poslovanje i ponudu u salonima? Kako podići kvalitetu salonskih usluga? Kako povećati profit salona? Koje su najbolje tehnike šišanja i bojanja kose? Koji trendovi nas očekuju u nadolazećoj sezoni? Što koristiti u njezi i stiliziranju kose? Na koji način koristiti inovativne tehnologije u frizerstvu? Ovo su samo neka od pitanja na koja će frizeri željni znanja dobiti stručne odgovore od odabranih predavača i frizerskih edukatora na 17. Hairstyle News Festivalu u Opatiji.

Stalna potreba za komunikacijom ono je što čini snagu frizerske zajednice i stoga je bliski kontakt od neprocjenjivog značaja za edukaciju i poslovni razvoj svakog frizera. Dijeljenje iskustava i razmjena znanja s ciljem napretka i razvoja frizerske struke u fokusu su Hairstyle News Festivala.

Dva dana frizerskog druženja

Ujedinjeni u stvaranju ljepote!

„I na ovogodišnjem Hairstyle Newsu želimo da se svi zajedno podsjetimo na sve ono što frizerstvo čini zaista izuzetnom profesijom. Želimo da frizeri na Hairstyle Newsu prepoznaju svoju snagu i dobiju alate kojima mogu osobno i poslovno napredovati jer se time razvija i struka u cjelini. Želimo da se frizeri u druženju i zajedničkom educiranju s kolegama ponovo podsjete na to koliko je frizerstvo uzbudljivo, kreativno, inspirativno i puno energije jer kad se podsjetimo na sve ono što frizerstvo čini divnim, naša se unutarnja motivacija i strast bude same od sebe i onda nema izazova kojeg ne bi mogli savladati u svom svakodnevnom radu!“, rekao nam je Denis Vidović, direktor Hairstyle News festivala.

Sajam s više od 150 profesionalnih frizerskih brendova!

Na sajmu vas očekuju brojni izlagači s bogatom ponudom profesionalnih proizvoda, usluga i opreme za frizerske salone. Pogledajte, isprobajte i nabavite najnovije proizvode. Na jednom mjestu usporedite brojne ponude te se odlučite za one koje najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama. Iskoristite brojne sajamske popuste i pogodnosti.

Više informacija o izlagačima na sajmu i brendovima koje će predstaviti pogledajte ovdje!

Hairstyle News 2022 - Sajam

Poslovna edukacija – Salon Business Conference

Program poslovnih predavanja, prezentacija, panela i okruglih stolova namijenjen vlasnicima i djelatnicima frizerskih salona s ciljem predstavljanja zanimljivih i aktualnih tema koje otkrivaju mogućnosti unaprjeđenja poslovnih sposobnosti, razvijanja ponude i podizanja kvalitete salonskih usluga te slijedom toga i povećanja prihoda salona. Sudjeluju eminentni stručnjaci, vlasnici frizerskih salona te predstavnici institucija relevantnih za frizersku struku.

Hairstyle News 2022 - Salon Business Conference

Stručna edukacija – Cut & Style

Program edukacija za kreativnu inspiraciju i upoznavanje s najnovijim stilističkim trendovima i tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama. Program se sastoji od nekoliko nastupa i demonstracija trendova i tehnika u šišanjima i stiliziranju kose uz promocije profesionalnih alata te proizvoda za stiliziranje kose.

Hairstyle News 2022 - Cut&Style

Stručna edukacija – Colorama

Program edukacija za kreativnu inspiraciju i upoznavanje s najnovijim kolorističkim trendovima i tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama. Program se sastoji od nekoliko nastupa i demonstracija kolorističkih trendova i tehnika uz promocije profesionalnih boja za kosu, usluga te ostalih kolorističkih proizvoda i alata.

Hairstyle News 2022 - Colorama

Stručna edukacija – Barbershop Arena

Program edukacija za kreativnu inspiraciju i upoznavanje s najnovijim muškim trendovima i barbering tehnikama te inovativnim proizvodima i uslugama. Program se sastoji od nekoliko nastupa i demonstracija trendova i tehnika uz promocije proizvoda, alata i usluga u muškom frizerstvu i barberingu.

Hairstyle News 2022 - Barbershop Arena

Cijeli program sa satnicom poslovnih i stručnih edukacija možete pogledati ovdje.

Hairstyle News Party

Savršenu festivalsku atmosferu upotpunit će i nezaobilazni Hairstyle News Party u opatijskom baru Hemingway! Nakon cjelodnevnih edukacija i poslovnih razgovora uživajte s kolegama, prijateljima i poslovnim partnerima u opuštenoj atmosferi. Uz glazbu DJ-a Luce Montecchia pokažite svoje najbolje plesne korake i uživajte na zabavi s najljepšim frizurama u gradu! Kupnjom ulaznice za edukacije koje se održavaju u subotu u Velikoj dvorani dobivate i pozivnicu za Hairstyle News Party!

Hairstyle News 2022 - Party za sudionike Festivala

Ulaznice za poslovne i stručne edukacijske programe

Kupovinom ulaznica na vrijeme rezervirajte svoje mjesto na Festivalu i zajedno s nama uživajte u vikendu inspiracije, edukacije, druženja i upoznavanja s novitetima!

Iskoristite mogućnost kupovine „Early bird“ ulaznica za edukacije po povoljnijoj cijeni s popustima. Broj ulaznica po povoljnijoj cijeni je ograničen. „Early bird“ akcija traje do subote 30. 4. 2022. godine. Od 1. 5. 2022. godine ulaznice će biti dostupne po redovnim cijenama. U cijenama ulaznica su sve edukacije koje se održavaju na taj dan u Velikoj dvorani. A od 1. 5. 2022. godine u ponudi će biti i određeni broj ulaznica za prisustvovanje pojedinačnim stručnim edukacijskim programima u nedjelju.

Više informacija o cijenama edukacija te kako kupiti ulaznice pogledajte ovdje!

Najava za Early Bird ulaznice s popustom

Diplome o sudjelovanju na poslovnim i stručnim edukacijama

U cijeni ulaznice je i izrada diplome o sudjelovanju. Prilikom online rezervacije obavezno upišite ime za njihovu izradu. Diplome se mogu preuzeti na festivalskom info pultu nakon svake završene edukacije.

Hairstyle News 2022 - diplome za poslovne i stručne edukacije

Organizirani prijevoz sa smještajem

Agencija Travelego je pripremila paktete za organizirani prijevoz s polaskom iz Čakovca, Varaždina, Sesveta, Zagreba i Karlovca. Cijene dvodnevnog aranžmana za prijevoz i smještaj po osobi od 520,00 kn. Moguće je kupiti putne aranžmane bez i s dvodnevnim ulaznicama za edukacije. Smještaj u hostelu Link u Lovranu. Plaćanje karticama online do 12 rata. Garantiran polazak. Broj mjesta je ograničen. Svaki polaznik edukacija dobiva diplomu o sudjelovanju. Više informacija i rezervacije organiziranog prijevoza imate ovdje!

Smještaj u opatijskim hotelima

Opatijski hotelijeri su za sve sudionike Hairstyle Newsa ponudili smještaj po posebnim cijenama. Svi hoteli se nalaze u centru Opatije. Na vrijeme rezervirajte svoj smještaj jer broj soba po ovim ponudama je ograničen. Dobrodošli u Opatiju! Više informacija za rezervaciju smještaja u opatijskim hotelima imate ovdje!

Dragi frizeri, dobrodošli na Hairstyle News 2022, mjesto gdje ste svoji među svojima!

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK