Hairstyle News 2022 - posjetitelji na sajmu
Fotografije: Hairstyle News arhiva

Kako bi vam olakšali dolazak na ovogodišnji Hairstyle News festival u Opatiju donosimo vam odgovore na nekoliko najčešćih pitanja. Nije jednostavno organizirati ovako veliko događanje s puno informacija i to onda na jednostavan način prenijeti posjetiteljima kroz najavni katalog ili festivalsku web stranicu. Primamo puno poziva i tu ćemo pokušati odgovoriti na pitanja koja dobivamo. 🙂

GDJE SE ODRŽAVA FESTIVAL?

Ovogodišnji Hairstyle News festival će se održati u opatijskom Centru Gervais. To je zgrada na 3 kata s velikom kazališnom dvoranom koja se nalazi u strogom centru grada (iza hotela Imperial). Sve se održava u tom prostoru (i sajam i sve edukacije). Ovdje je pogledajte gdje se nalazi Centar Gervais.

Hairstyle News 2022 - Centar Gervais, Opatija

ŠTO JE SVE ODRŽAVA U PROGRAMU EDUKACIJA?

Edukacijski programi se održavaju u Velikoj dvorani na 1. katu. Ove godine smo promijenili koncepciju i program edukacija smo podijelili u 4 bloka. U subotu je poslovna edukacija – Salon Business Conference (13 poslovnih predavanja, okruglih stolova, panela i prezentacija). A u nedjelju su stručne edukacije – Cut&Style, Colorama i Barbershop Arena (u svakom programu nastupa po 6 timova). Ovdje možete pogledati program edukacija.

Velika dvorana u Centru Gervais u Opatiji. Foto by Davor Dragičević

ŠTO MOGU POGLEDATI KADA KUPIM CJELODNEVNU ULAZNICU?

Ulaznice se kupuju za cjelodnevne edukacije: samo za subotu, samo za nedjelju ili za oba dana. Možete pogledati sve što se održava u Velikoj dvorani na dane za koje ste kupili ulaznice.

Posebno smo ponosni da Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih podržavaju i preporučuju frizerskim školama sudjelovanje na edukacijskim programima u sklopu Hairstyle News festivala.

Program Poslovnih edukacija u subotu 14. 5. 2022.
Program Stručnih edukacija u nedjelju 15. 5. 2022.

KAKO KUPITI ULAZNICE ZA EDUKACIJE?

Ulaznice se kupuju preko sustava Moje Karte. Više informacija o kupovini ulaznica imate na ovoj stranici. Klik na logo „Moje karte“ vas vodi na kupovinu ulaznica.

Ili idete ovdje direktno na kupovinu ulaznica. Tu kliknete na „Dodaj u košaricu“ i onda označite količinu ulaznica za edukacije koje želite. I onda idete dalje klik na „Plaćanje“. Ako želite odmah platiti označite “Plaćanje karticom” ili ako želite ponudu na e-mail onda označite “Nalog za plaćanje (samo za uplate iz HR)”. Ponuda vrijedi 48 sati. A ako trebate R1 račun onda tu označite i “Trebam račun za tvrtku”. I dalje idete na registraciju u sustav Moje karte. Možete to napraviti putem Facebooka, Google računa ili upišite svoj mail i lozinku koju želite. I dalje vas sustav vodi kroz kupovinu ulaznica.

Prostor Centra Gervais
Prostor Centra Gervais

ŠTO AKO ŽELIM POGLEDATI SAMO POJEDINE EDUKACIJE U NEDJELJU?

Ulaznice da pogledate samo jedan edukacijski program u nedjelju (Cut&Style, Colorama ili Barbershop Arena) će biti u prodaji od 1.5.2022. Bit će ograničen broj ovakvih ulaznica pa predlažemo da s kupovinom ne čekate predugo.

DA LI UZ ULAZNICU DOBIVAM I DIPLOMU O SUDJELOVANJU?

Ove godine izrada diploma je u cijeni ulaznica i za svaku edukaciju na koju idete dobivate diplomu o sudjelovanju. Na primjer, ako kupite ulaznicu za oba dana dobit ćete 4 diplome. Ako kupite ulaznicu za pojedinačnu edukaciju u nedjelju dobivate diplomu za nju. Diplome preuzimate na info pultu nakon završenih edukacija. Diplome ne šaljemo poštom. Na fotografiji pogledajte kako diplome izgledaju.

Hairstyle News 2022 - diplome za poslovne i stručne edukacije

KAKO JE ORGANIZIRAN ULAZ NA EDUKACIJSKE PROGRAME?

Po dolasku idete na info pult na prizemlju Centra Gervais. Ako ste ulaznice kupili preko sustava Moje karte, pripremite ih na mobitelu ili isprintane i kolege će skenirati kod na njima i staviti vam narukvice pomoću kojih ulazite u dvoranu. Ako ste ulaznice kupili kao grupa ili su ih za vas platila udruženja obrtnika ili obrtničke komore onda idete na dio info pulta za grupe i tamo ćete po popisima grupa dobiti narukvice za ulazak u dvoranu.

Radno vrijeme info pulta u subotu je od 11 sati (program počinje u 13 sati), a u nedjelju od 8:30 (program počinje u 10 sati). Uvijek je gužva prije početka programa i zato dođite ranije i na vrijeme preuzmite svoje narukvice kako ne biste kasnili na edukacije.

AKO NEMAM ULAZNICU ZA SUBOTU, DA LI MOGU DOĆI NA HAIRSTYLE NEWS PARTY?

Party se održava u Hemingway baru u Opatiji. Svi koji dolaze u subotu dobit će pozivnice za party. Neće biti kontrole ulaska jer je party otvorenog tipa. Tako da je odgovor DA i svi ste dobrodošli. Ovdje pogledajte gdje se nalazi Hemingway bar.

Mogućnost rezervacija za večeru prije partija u restoranu Casa Tua (pored Hemingway bara). Veliki izbor mediteranskih jela: talijanski i riblji specijaliteti, tjestenine, rižota… Kontakt za rezervacije: 099 733 0629.

Hairstyle News 2022 - Party za sudionike Festivala

DA LI SE ZA SAJAMSKI DIO PLAĆA ULAZ I ŠTO ĆE SE NA NJEMU ODRŽAVATI?

Na sajamski dio Festivala je slobodan ulaz za sve posjetitelje. Na sajmu će izlagati 35 izlagača koji će se predstaviti s profesionalnim proizvodima i uslugama za frizerske salona. Izlagači na štandovima će predstaviti više od 150 profesionalnih frizerskih brendova. Na pojedinim štandovima će se održavati i besplatne frizerske demonstracije.

Pogledajte, isprobajte i nabavite najnovije proizvode i porazgovarajte s prodajnim zastupnicima brojnih brendova. Na jednom mjestu usporedite ponude profesionalnih proizvoda i usluga te se odlučite za one koje najbolje odgovaraju vašim željama i potrebama. I najvažnije iskoristite brojne sajamske popuste i pogodnosti!

AKO DOLAZIM AUTOM GDJE SE NAJBOLJE PARKIRATI?

U Opatiji parking može biti izazov. Ako u sklopu hotela nemate parking ili vam je smještaj udaljeniji predlažemo da se parkirate na parking Gorovo. Cijena je najpovoljnija i udaljen je samo 4 minute laganog hoda od centra Gervais. Ovo je lokacija za parking Gorovo.

DA LI SE MOŽE REZERVIRATI SMJEŠTAJ PO POVOLJNIJIM CIJENAMA?

S pojedinim opatijskim hotelima smo dogovorili posebne cijene za sudionike festivala. Smještaj si sami rezervirate. Cijene su izražene po sobi pa kada vidite ovo „1/2“ to je cijena za dvokrevetnu sobu, a ovo „1/1“ je cijena za jednokrevetnu sobu. Cijene su izražene u EUR-ima i plaćate u kunama po tečaju za taj dan. Više informacija imate na ovoj stranici.

A uvijek možete probati pronaći i neki drugi privatni ili hotelski smještaj u Opatiji preko stranica Booking.com ili Airbnb.com.

Prostor Centra Gervais
Prostor Centra Gervais

POSTOJI LI ORGANIZIRANI PRIJEVOZ NA FESTIVAL?

Agencija Travelego iz Varaždina organizira prijevoz za dolazak na Hairstyle News festival. Cijene dvodnevnog aranžmana s prijevozom i smještajem po osobi od 520,00 kn. A moguće je kupiti aranžmane bez i s dvodnevnim ulaznicama za edukacije. Polasci su iz ovih gradova: Čakovec, Varaždin, Sesvete, Zagreb i Karlovac.

Prednost organiziranog prijevoza je jer se družite s kolegama i ne razmišljate o prijevozu i parkingu. Za vas festivalska atmosfera počinje već ulaskom u autobus. 🙂 A imate i mogućnost plaćanja karticama online do 12 rata što mislimo da je jako povoljno. Za više informacija i rezervaciju aranžmana idete ovdje.

Veselimo se našem novom druženju na Hairstyle Newsu! Ovaj put u predivnoj u Opatiji! 🙂

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK