Montibello

Fotografije: Montibello; Hairstyle News


Kolekcija Urban Effects inspirirana je gradovima, njihovim kontrastima, bezgraničnom energijom i burnim tempom života. U nekim novim gradskim prostorima kreativnost cvjeta, ali sudaraju se i različiti estetski modeli koji odražavaju socijalni status stanovnika. Tijekom konstantne prilagodbe nastaje otvoreniji i tolerantniji svijet u kojem svatko ima svoje mjesto.

Montibello


U sklopu Stručnih i poslovnih seminara | 1. dan

Subota, 25. 3. 2017. 18:00 – 19:00  

Ulaznice


MONTIBELLO INTERNATIONAL tim:
Jordi Tenas Picas, Jorge Suarez i Nikola Blažinčić


O edukatorima:

JORDI TENAS

Jordi Tenas, internacionalni trener, član kreativnog tima Montibello. Povezan je s brendom više od 15 godina, putuje po svijetu i i predstavlja svoje tehnike i Montibello kreacije. Strast i stručnost Jordi Tenasa može se vidjeti u godišnjim Montibello kreacijama. Istovremeno sudjeluje na snimanjima svih Montibello noviteta. Svojim radom prenosi frizerima svoja iskustva i talent, donoseći najnovije frizerske trendove u umjetnosti friziranja.

NIKOLA BLAŽINČIĆ

Umjetnički direktor i edukator iz zagrebačkog salona Hair Concept. Strast prema kosi razvijao je od malih nogu, te danas slovi za jednog od najtalentiranijih frizera mlađe generacije. Radio je na nebrojenim editorijalima i modnim snimanjima, a ljubav prema struci, s velikim naglaskom na koloristiku, razvija u svakodnevnom radu s klijentima.


Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2017
25. i 26. ožujka 2017. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar),  Zagreb

Informacije i vijesti o održavanju festivala možete pratiti na našem internetskom portalu.

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK