Fotografije: Luka Smuk, Ivana Kaurloto, Matija Smuk, Tomislav Huha


Festival Hairstyle News nastavlja bilježiti velike uspjehe, a i dalje ostaje lojalan svojoj misiji – edukaciji, motivaciji i inspiraciji frizera na različitim poslovnim razinama.

Već drugu godinu zaredom grad Zagreb pokazao se kao dobar domaćin jedne od najvećih frizerskih manifestacija u ovom dijelu Europe – festivala Hairstyle News. Motivacija, inspiracija i edukacija bile su u fokusu i na 14. izdanju Hairstyle Newsa, a službeni slogan festivala „Ja sam frizer!“ pokazao se izvrsnim motom za stvaranje ugodne festivalske atmosfere u dva festivalska dana na tri festivalske pozornice.

Frizerski edukatori iz Hrvatske i inozemstva ispred pune su velike dvorane zagrebačkog Plaza Event Centra publici prezentirali svoje najnovije kolekcije, bogato frizersko znanje te najnovije tehnike šišanja i bojenja kose. Na velikoj pozornici posjetitelji su mogli uživati u nastupima čak 11 akademija – Schwarzkopf Professional, Bundy Bundy, Subrina Professional, Kemon, Salon Premium, Indola Professional, Montibello, Kevin. Murphy, ZGAT Academy, Idea Academy i Mič Styling Academy.

Ove su godine brojni posjetitelji mogli uživati i u velikom broju look&learn seminara! Čak 8 frizerskih akademija prezentiralo je tehnike svojih najnovijih kolekcija – Barber Akademija, Wella Professionals, Oway, MIČ Styling, Schwarzkopf Professional, Indola Professional, Joico i Stevo Hair Academy. Na tim seminarima posjetitelji su se mogli izbliza upoznati s najnovijim trendovima i savjetima za njihovo primjenjivanje u salonu.

“Strast frizera prema svom zanatu ne poznaje granice. Ovogodišnji festival Hairstyle News dokazao je da frizeri vole stručne seminare najviše kvalitete i da se vesele prilikama za druženje sa svojima frizerskim kolegama. U ime organizacijskog tima zahvaljujem svim posjetiteljima i poručujem da jedva čekamo da se opet vidimo. Sljedeće godine čeka nas naime jubilarno 15. izdanje Hairstyle News festivala!”, poručio je Denis Vidović, izvršni direktor Hairstyle Newsa.


Na Festivalu se okupilo više od 1800 frizera, koji su se stručno i poslovno educirali, razmjenjivali iskustva o unapređenju poslovanja, uspoređivali cijene i kvalitetu izloženih proizvoda te kupovali proizvode po sajamskim cijenama. No osim toga, što je i najvažnije, inspirirali su se najnovijim frizerskim trendovima i motivirali za daljnji rad.

Tijekom narednih mjeseci informacije o održavanju 15. izdanja festivala Hairstyle News možete pratiti na našoj Facebook stranici te na internetskom portalu hairstyle-news.hr. Informirat ćemo vas o seminarima, izlagačima, predavačima i posebnim događanjima na idućem festivalu, a krajem 2. mjeseca 2018. godine na vaše adrese poslat ćemo i najavni katalog s točnim programom svih festivalskih događanja. Vidimo se u Zagrebu!


Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK