Salon International; Patrick Cameron

Fotografije: Salon International


U subotu 15. listopada u Londonu započinju tri najvažnija dana u britanskom frizerstvu – svoja vrata otvorit će Salon International 2016, događanje na kojem frizeri iz cijelog svijeta pronalaze inspiraciju i upoznaju se s novim frizerskim trendovima kao i najnovijim profesionalnim frizerskim proizvodima.

„Kao i dosad očekuje nas bogat program edukacija na nekoliko sajamskih pozornica: HJ Stage, Salon Live i Salon Seminar. Od ove godine tu su i novi aspekti našega događanja Salon International: HJ Men Stage, HJ Legends Lounge, The Business Bubble kao i Trichology ConferenceHealth Hair Village. Uvjereni smo da će ovaj Salon International biti jedan od najboljih ikad održanih – naš tim je spreman, program je odličan i show će zasjati svojim blještavim talentom ponajboljih britanskih i svjetskih frizerskih zvijezda. Jedva čekamo da Vam izrazimo dobrodošlicu!“ kaže Jayne Lewis-Orr, izvršna direktorica magazina Hairdressers Journal International.

Kao i uvijek Salon International će prikazati uvijek zanimljivu galeriju finalista za ovogodišnje nagrade British Hairdressing Awards pod pokroviteljstvom Schwarzkopf Professionala. Samo na Salon Internationalu posjetitelji će moći vidjeti odlične radove najboljih britanskih frizera, uključujući i nominirane za prestižnu nagradu Britanskog frizera godine, a to su: Darren Ambrose, Errol Douglas, Mark Hayes, Gary Hooker i Michael Young, Akin Konizi, Mark Leeson, Angelo Seminara i Jamie Stevens.

Salon International

Salon International će u svojem 43. izdanju i suradnji s magazinom Hairdressers Journal International predstaviti 250 izlagača iz cijelog svijeta. Prošle godine sajam je tijekom tri dana posjetilo više od 38.000 posjetitelja iz 60 zemalja. Salon International sinonim je za inovaciju, inspiraciju i utjecaj te ostaje vatreni pobornik profesionalne frizerske industrije, od globalnih brendova do start-up tvrtki.

U nastavku izdvajamo neke od programa koji bi vas mogli zanimati:

POZORNICA – SALON LIVE

Sassoon Academy
Mark Hayes će zajedno s članovima međunarodnog kreativnog tima Sassoon predstaviti trendove iz njihove najnovije kolekcije.

Subota 15. listopada, 14:45–16:00
Nedjelja 16. listopada, 15:30–16:45

Patrick Cameron
Patrick Cameron će predstaviti novu kolekciju nazvanu Goddess, koju odlikuju prekrasne meke teksture i umjetnički pristup frizerstvu za stvaranje savršeno ležernih komercijalnih frizura.

Nedjelja 16. listopada, 11:45–13:00

Toni & Guy
Uzimajući inspiraciju iz svoje svakodnevne suradnje sa svjetskim modnim brandovima, Toni & Guy predstavit će nam svoju najnoviju kolekciju pod nazivom Duality. Inspirirajući se najnovijim modnim smjernicama i trendovima, međunarodni umjetnički tim Toni & Guy predstavit će odvažne tehnike šišanja i bojanja kose za 2017. godinu.

Nedjelja 16. listopada, 13:30–14.45

Salon International; Sassoon

Sassoon Academy, Salon International 2015

POZORNICA – SALON SEMINAR

Mahogany
Kreativan tim Mahogany ove godine slavi već 20. obljetnicu nastupa na pozornici Salon International. I ove godine obećaju da će zadiviti publiku svojim inovativnim tehnikama šišanja i bojanja kose, koje će predstaviti kroz svoju najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2017.

Subota 15. listopada, 12:00–13:30
Nedjelja 16. listopada, 11:00–12:30
Nedjelja 16. listopada, 13:30–15:00
Ponedjeljak 17. listopada, 12:00–13:30

Salon International

POZORNICA – HJ STAGE

Na velikoj pozornici magazina Hairdresser Jurnal imat ćete priliku besplatno pogledati 30 minutne nastupe nekih od najvećih britanskih frizerskih akademija, kao što su: Rush Hair, Anne Veck, Marc Antoni, HOB Salons, Electric Hairdressing, Mazella & Palmer, Sassoon Academy, Mahogany, Trevor Sorbie Artistic Team, Sean Hanna, Angelo Vallillo, Headmasters, Tracey Devine-Smith i mnogi drugi.

POZORNICA – HJ’s Legends Lounge

Na ovoj pozornici moći ćete uživo poslušati razgovore s nekim od svojih frizerskih heroja, u kojima će oni s publikom podijeliti iskustva iz svoje bogate karijere, otkrit će odakle crpe inspiraciju i predstaviti svoje najzapaženije kolekcije te vam odgovoriti na pitanja koja ste ih oduvijek željeli pitati. U ovom programu nastupit će: Patrick Cameron, Annie Humphreys, Tyler Johnson, Robert Lobetta, Anthony Mascolo i Trevor Sorbie.

Cijeli program i više informacija o Salon Internationalu

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK