Dvadeseto izdanje The Italian Touch kolekcije za jesen/zimu 2016/2017. hrvatski i slovenski The Italian Touch tim ekskluzivno će predstaviti 2. listopada 2016. u Guvernerovoj palači u Rijeci, u sklopu dvodnevnog programa organiziranog povodom 10. godišnjice 4look koncepta. Nova The Italian Touch kolekcija donosi nam tri osnovna stila: Crafting i Retrofit za žene te Enigman za muškarce.

CRAFTING stil inspiriran je obrtnicima, zanatlijama, koji imaju sposobnost udahnuti novi život nečem već viđenom, prerađujući linije i nadilazeći puko oponašanje nečega što je vintage. Zahvaljujući prirodnim materijalima i pažljivo odabranim modnim dodacima ovaj stil odiše jednostavnošću i udobnošću. Za hladno godišnje doba pred nama frizure crafting stila iznenađujuće su sjajne i svijetle, uz nove nijanse prirodnih toplih zemljanih boja i opuštenih linija, koje su prikladne za kontinuirano transformiranje, te dugo očekivani povratak kovrča.

RETROFIT stil bogat je, raskošan i elegantan stil, ali bez hvalisanja i nametanja. Luksuz ovog stila ogleda se u detaljima, vještim rukotvorinama i skupocjenim tkaninama. Kao na renesansnim slikama različiti elementi spajaju se u jedinstvenu priču. Kosa je elegantno voluminozna, a savršeni rezovi šišanja naglašeni su punim i snažnim bojama kao što su intenzivno bakrena, mahagonij i tamno ljubičasta.

ENIGMAN je stil muškarca koji pazi na detalje. Iako je u svojoj suštini hipster, ovaj muškarac ipak odaje opušteniju sliku: kosa postaje dinamičnija i srednje dužine, omogućujući igranje različitim stilovima. U ovoj novoj slobodi pokreta i želji za pažnjom neophodni su proizvodi koji će zalizan mat stil pretvoriti u neočekivan mokar zimski stil frizura.

Art Direktor: Mauro Galzignato
Fotograf: Filippo Fortis
Frizeri stilisti: Claude Al achache, Pierre Baltieri, Antonio Candido, Davide Carlucci, Diego Comandulli, Francesca Morelli, Fabrizio Pandolfi, Jasmine Papavero, Daniele Pelella, Giuseppe Puleo, Philip Rochford, Riccardo Rogari
Modni koordinatori: Bookin’ Agency

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK