Fotografije: 4look Academy
Promo


Povodom 10. godišnjice „4look koncepta“ u Rijeci se organizira poseban dvodnevni program mode, edukacije i zabave za frizere, koji će dodatno uveličati seminar jednog od najvećih imena iz frizerskog svijeta, Richarda Thompsona iz Londona.

Stručni program za frizere predviđen je za nedjelju 2. listopada 2016. godine, a započet će predstavljanjem nove The Italian Touch kolekcije #20 za jesen/zimu 2016/2017. godine, koju će u Hrvatskoj ekskluzivno predstaviti hrvatski i slovenski The Italian Touch tim. Nakon toga uslijediti će look&learn seminar Richarda Thompsona, renomirana frizera iz Londona.

4look-facebook-4

Kolekcija The Italian Touch Kemonov je projekt promoviranja mode i frizura kojim ova tvrtka stvara prepoznatljivu kulturu modnih salona diljem svijeta. Objedinjuje frizure s modom, umjetnošću, kulturom i dizajnom kroz kreativne radionice te tako postavlja inovativne i zanimljive modne trendove, kroz koje se uvijek provlači nepogrešiv talijanski osjećaj za stil i ljepotu. Posljednjih deset godina Kemon predstavlja kolekciju i magazin The Italian Touch dvaput godišnje u obliku kolekcija proljeće/ljeto te jesen/zima, a ove godine lansiran je i novi projekt visoke mode.

Nakon predstavljanja kolekcije The Italian Touch uslijedit će look&learn seminar Richarda Thompsona, renomirana frizera iz Londona i jednog od vodećih imena u svijetu mode frizura. Richard Thompson svoju je karijeru započeo još sa 16 godina u Velikoj Britaniji, a već nekoliko godina kasnije počinje raditi u slavnoj akademiji Vidal Sassoon te uskoro otvara i svoj prvi salon, Mahogany. U kratko je vrijeme stvorio svoj tim, koji se proslavio u Velikoj Britaniji, ali i na međunarodnoj sceni, plijeneći pozornost jedinstvenim stilom i tehnikama, pa su Sydney, Sao Paolo, London i Oxford danas domovi Richardovim frizerskim akademijama. Nakon 25 godina briljantne karijere, ispunjene brojnim nagradama i priznanjima, od 2015. godine Richard Thompson svoje profesionalno iskustvo dijeli s Kemonom, postavljajući nove modne imperative u svijetu frizura te gradeći jedinstven put stila i edukacija za frizere.

4look-facebook-1

Sva navedena događanja održat će se u Guvernerovoj palači u Rijeci. Guvernerova palača povijesno je zdanje i zaštićen spomenik kulturnog dobra te dom Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, a kroz povijest je oduvijek bila središte ključnih političkih i društvenih događanja za Grad Rijeku. Guvernerova palača ove godine slavi svoj 120. rođendan, a njezina monumentalna stubišta i raskošan atrij poslužit će 1. i 2. listopada kao savršena scenografija za proslavu 10. rođendana 4look-grupacije, povodom kojega svojim kolegama i partnerima poklanjaju nezaboravan doživljaj uz modnu reviju Extravagant gala by Eternity te predstavljanje kolekcije The Italian Touch #20 i look&learn seminar Richarda Thompsona iz Londona.

Za sve informacije o ulaznicama i paketima kontaktirajte distributera za svoju zonu:

Screen Shot 2016-08-30 at 11.05.04

4look Academy
4look Academy FB

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK