Biblioteka za frizere

Permanentna edukacija i motivacija važnije su nego ikada, a mi vam nudimo knjige koje dokazuju da frizerska edukacija može biti zanimljiva i zabavna. Kako biste unaprijedili svoja poslovna znanja, predstavljamo vam dvije izuzetne knjige autora Alana Austina-Smitha: Fantastični frizer i Fantastični šef.

Knjiga Fantastični frizer
Alan Austin Smith - Fantastični frizer

Vodič kroz galaksiju za frizere

Knjiga Fantastični frizer je izvrstan primjer edukacijske i motivacijske knjige koja daje odgovore na neka konkretna frizerska pitanja, kao što su: kako usavršiti frizerske usluge, kako uspostaviti dobre standarde poslovanja, kako povećati broj klijenata i iznos prosječnog računa te kako biti motiviraniji u poslu. Knjiga Fantastični frizer je stručna knjiga namijenjena frizerima, kao i svima onima koji su na bilo koji način povezani s frizerskom strukom. Čitajući knjigu saznat ćete kako postići to da vaša strast donese i najveći mogući poslovni uspjeh. U knjizi se nalazi i niz zabavnih grafika te frizerskih anegdota, tako da ćete učiti na zabavan i lagan način.

Više informacija o knjizi…


Knjiga Fantastični šef
Alan Austin Smith - Fantastični šef

Ova knjiga nema veze sa šefovanjem

Fantastični šef je druga knjiga Alana Austina-Smitha koja daje mnoštvo savjeta za usavršavanje komunikacije, povećavanje samopouzdanja i bolje vođenje salona. On govori o onome što će vam pomoći da, zajedno sa svojim timom, ostvarite fantastične rezultate te pronađete načine za osuvremenjavanje vaše liderske uloge. Knjiga Fantastični šef može biti vaš trener, vođa i motivator. Knjiga Fantastični šef je jednostavan vodič koji će vas zabaviti i poučiti. Lekcije koje ćete naučiti u ovoj knjizi nemaju veze sa šefovanjem, već s time kako motivirati tim te zajedno s njima ostvariti fantastične rezultate!

Više informacija o knjizi…

Pratite nas! Fantastic Hairdresser Croatia Facebook Instagram