Uvjeti korištenja

Korištenje usluga i sadržaja na internetskim stranicama Hairstyle-News.hr podložno je niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge internetskih stranica Hairstyle-News.hr.

Korištenjem bilo kojeg dijela internetskih stranica Hairstyle-News.hr smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima.

AUTORSKA PRAVA

Hairstyle-News.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetskih stranica Hairstyle-News.hr, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA

Drugi portali i internetske stranice smiju prenijeti dijelove pojedinih članaka isključivo kao vijest od najviše 800 znakova uz obavezno navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti link na originalni tekst na Hairstyle-News.hr. Dopušteno je također prenijeti prvih 800 znakova s linkom koji vodi na ostatak teksta na Hairstyle-News.hr.

Link na originalan članak mora biti na sljedeći način: originalno ime članka na Hairstyle-News.hr ujedno je i link na originalni članak.

Ova odredba ne odnosi se na portale i web stranice s kojima Hairstyle-News.hr ima izravni dogovor o drugačijim uvjetima.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Hairstyle-News.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojim internetskim stranicama bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Hairstyle-News.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje Hairstyle-News.hr internetskih stranica koristite na vlastitu odgovornost i Hairstyle-News.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Hairstyle-News.hr internetske stranice poštuju privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke o korisnicima Hairstyle-News.hr neće davati na uvid trećoj strani.

Hairstyle-News.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru). Ove podatke Hairstyle-News.hr koristi za informacije kojima želi poboljšati internetske stranice i njihove sadržaje dodatno usmjeriti i prilagoditi publici koja ih posjećuje.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Hairstyle-News.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.