Fotografije: Salon International


U subotu 14. listopada u Londonu započinju tri najvažnija dana u britanskom frizerstvu – svoja vrata otvorit će Salon International 2017, događanje na kojem frizeri iz cijelog svijeta pronalaze inspiraciju i upoznaju se s novim frizerskim trendovima kao i najnovijim profesionalnim frizerskim proizvodima.

Kao i dosad očekuje nas bogat program edukacija na nekoliko sajamskih pozornica: HJ Stage, Salon Live i Salon Seminar. I ove godine posjetitelji će moći među prvima se upoznati s najnovijim frizerskim kolekcijama nekih od najvećih frizerskih akademija u svijetu frizerstva – TONI&GUY, Sassoon Academy i Patrick Cameron, a sprema se i veliko iznenađenje – na Salon Live pozornicu se nakon višegodišnje pauze vraća legendarni Trevor Sorbie. Zajedno sa svojim art timom on će prezentirati svoju najnoviju kolekciju i podijeliti brojna iskustva i anegdote iz svoje iznimno bogate karijere. “Vraćam se na frizerske pozornice nakon 10 godina. I dalje ostajem lojalan svojoj frizerskoj misiji, da pomičem granice mogućeg, a pri tom i oslobodim maštu frizera diljem svijeta,”  izjavio je Trevor Sorbie.

Trend Vision nagrade

Posjetitelji ovogodišnjeg izdanja Salona Internationala će moći uživati i u posebnom frizerskom natjecanju. U London se vraća Wella International Trend Vision Awards. Svoje radove će prezentirati nova generacija talentiranih frizera, od kojih se očekuje da će u narednim godinama postati glavni trendsetteri. Wella International Trend Vision Awards promovira najvažnije vrijednosti svijeta frizerstva – inspiraciju i edukaciju, a pritom budi i frizersku kreativnost na svim razinama poslovanja. Ovogodišnje izdanje Salona Internationala će zaista biti jedan adrenalinski vikend i prava manifestacija kolegijalne ljubavi do frizerskog posla,” izjavila je Jayne Lewis-Orr, izvršna direktorica Salona Internationala.

Sassoon Academy

U nastavku izdvajamo neke od programa koji bi vas mogli zanimati:


POZORNICA – SALON LIVE

Trevor Sorbie
Nedjelja 15. listopada, 10:30–11.45

Patrick Cameron
Nedjelja 15. listopada, 12:15–13:30

Sassoon Academy
Nedjelja 15. listopada, 14:15–15.30

TONI&GUY Academy
Nedjelja 15. listopada, 16:15–17:30

I ove godine nas u sajamskom dijelu Salona Internationala očekuje bogata ponuda više od 400 frizerskih brendova.

POZORNICA – SALON SEMINAR

Mahogany
Subota 14. listopada, 12:00–13:30
Nedjelja 15. listopada, 12:00–13:30
Ponedjeljak 16. listopada, 12:00–13:30

Patrick Cameron

Cijeli program i više informacija o Salon Internationalu

Salon International je jedno od najvažnijih frizerskih događanja na svijetu na kojem frizeri iz cijelog svijeta pronalaze inspiraciju i upoznaju se s novim frizerskim trendovima kao i najnovijim profesionalnim frizerskim proizvodima. Sajam uživa bogatu tradiciju – u svom 44. izdanju i suradnji s magazinom Hairdressers Journal International predstavlja više od 250 izlagača koje će se predstaviti s ponudom više od 400 profesionalnih frizerskih brendova te uz očekivanu posjetu 38.000 posjetitelja iz čak 60 zemalja. Salon International sinonim je za inovaciju, inspiraciju i utjecaj te ostaje lider profesionalne frizerske industrije, od globalnih brendova do start-up tvrtki.

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK