Keune1Fotografije: Keune Adriatic
Promo


Tvrtka KEUNE ADRIATIC organizirala je krajem veljače uzbudljivo zajedničko putovanje frizera, poslovnih partnera i djelatnika u posjet matičnoj tvrtki KEUNE Haircosmetics u nizozemski grad Soest, koji je udaljen 40-ak kilometara od Amsterdama. Uprava i cjelokupna proizvodnja smješteni su u 20.000 četvornih metara i imaju 350 zaposlenih. Na čelu ove obiteljske kompanije je gospodin George Keune. Frizere su srdačno dočekali njegovi sinovi George M. i Eelco Keune. A Eelco je održao i uvodno predavanje u kojem je naglasio vrijednosti brenda Keune.


Nakon uvoda održana je prezentacija nove Keune Trend kolekcije za proljeće/ljeto 2015. “Taktilni rituali”. Međunarodni edukatori Keune Haircosmetics akademije Jeroen Struijlaart, Editha Kocks i Yvonne Vloedbeld predstavili su na modelima najnovije svjetske trendove u bojenju, šišanju i stiliziranju. Nakon uzbudljive prezentacije frizeri su obišli tvornicu i upoznali se s procesom proizvodnje koja se odvija na ovome mjestu za cijeli svijet.

Na ovom četverodnevnom putovanju frizeri su uživali u svim čarima Amsterdama – u vožnji brodom po kanalima, odakle su mogli promatrati povijesne znamenitosti metropole.

Posjetili su i poznate amsterdamske četvrti, divili se ljepoti cvijeća na Flower Marketu i slikama u muzeju Van Gogha.

U obilasku Nizozemske, nezamislivo bi bilo ne posjetiti svjetski najveću Burzu cvijeća, smještenu u Aalsmeeru, gradiću nedaleko od Amsterdama.

Naravno, posjetili smo i grad De Haag, koji je upravno središte Nizozemske i boravište kralja Willem-Alexandera.

Grad nas je oduševio spojem moderne i povijesne arhitekture.

Stari dio grada čine brojne male trgovačke radnje, suvenirnice, restorani i kafići. Prošetali smo i najpoznatijim dvorištem Binnenhof oko kojeg je smješten srednjovjekovni kompleks zgrada, a u kojima se i danas nalaze nizozemski Senat i Parlament. Naš posjet ovom gradu ovjekovječili smo i zajedničkom fotografijom ispred Palače mira u kojem je smješten Međunarodni sud pravde. Prošli smo i glasovitom Promenadom u Scheveningenu, najposjećenijem nizozemskom ljetovalištu na Sjevernome moru.

Zahvaljujemo svim frizerima, poslovnim partnerima na zajedničkom druženju i jedva čekamo sljedeće putovanje!

 

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK