Fotografije: MIČ Styling


Prije više od 30 godina dva su prijatelja imala viziju – osnovati tvrtku pod vodstvom frizera za frizere, tvrtku koja bi osigurala alate za uspješnu profesionalnu njegu za kosu, njihove salone i cijelu industriju ljepote. Paul Mitchell, frizer podrijetlom iz Škotske i John Paul DeJoria, njegov dugogodišnji prijatelj, 1980. godine osnovali su danas globalno poznat frizerski brend Paul Mitchell s misijom da ponude liniju proizvoda koja pomaže frizerima da učinkovitije upravljaju svojim vremenom i klijente oduševe jednostavnošću održavanja odabranog stila frizure i zdravlja kose.

MIČ Styling, ambasadori brenda Paul Mitchell, pokrovitelja 15. izdanja Hairstyle News Festivala, ostaju lojalni filozofiji koja ih je sve okupila: „Želimo rasti i napredovati. Želimo više!“ Ove vam godine na veliku pozornicu Hairstyle News Festivala donose kolekciju Filler, koja odiše filozofijom Paul Mitchell. Filler predstavlja puno novih ideja, kako za svakodnevni rad u salonu tako i za inspiraciju za posebne dane, a frizure su u isto vrijeme i nosive i raznovrsne. „Trendovi šišanja idu u 90. godine i meke linije. Bojenje kose vraća se tehnikama free hand i prirodnim nijansama“, pojasnio je glavne elemente MIČ Styling art team.


U sklopu Stručnih i poslovnih seminara | 2. dan

Nedjelja, 8. 4. 2018. 15:00 – 16:00  

Ulaznice


MIČ Styling Academy tim:

Borut Novak, Matjaž Okorn, Tomaž Turk, Ivan Durdov i Aska KajtazovićDobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK