Fotografije: Subrina Professional


Hairstyle News s ponosom najavljuje nastup Subrina Professional Academya na velikoj pozornici Festivala!

Dugogodišnji pokrovitelj Festivala ove godine slavi čak 20. obljetnicu postojanja, a danas je prisutan u brojnim državama svijeta! Ove godine Subrina Professional na Hairstyle Newsu predstavlja čak dvije kolekcije. Kolekcija Divine inspirirana je iskonskom, klasičnom ljepotom žene. Senzualnost ženske energije spojena s duhovnošću glavna je odlika suvremene boginje. Kolekcija Human+, napravljena za kalendar 2018. godine, ide u drugu krajnost i predstavlja futurizam. Tehnologija, umjetna inteligencija i putovanje kroz vrijeme glavna su pitanja, koja će vas potaknuti na razmišljanje o tome što budućnost donosi.

Kako kaže Sanja Karasman, kreativna direktorica brenda Subrina Professional, članovi njihove Akademije jedva čekaju nastup u Zagrebu! „Pozornica nas hrani. Daje neku vrstu moći. To što nekome tko vas gleda i sluša možete pomoći dok nešto objašnjavate, odličan je osjećaj. Meni je pak važno da pokušam stvari objasniti na što jednostavniji način. Zadnjih godina promoviram salonski rad na stageu. Na svakom seminaru kažem da ne želim ljude učiti, nego da želim podijeliti s njima to što znam. Salonski pristup radu nešto je što frizere oduševljava – čak i ako radite najklasičnije šišanje, ljudima će se to svidjeti. Baš zato što nema kompliciranja. Frizure moraju biti jednostavne, razumljive i u najkraćem mogućem vremenu efikasne”, rekla je Sanja Karasman, kreativna direktorica Subrine Professional.


U sklopu Stručnih i poslovnih seminara | 2. dan

Nedjelja, 8. 4. 2018. 11:00 – 12:00  

Ulaznice


Subrina Professional Academy tim:

Sanja Karasman, Boris Dragan i Rok KlemenčičDobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK