Fotografije: Keune


TRUE BEAUTY SHOW
True Beauty Show donosi premijeru avangardne kolekcije Keune – Beyond True Beauty pod nazivom Lost in Perfection, posvećene umjetničkom izražavanju u kojem ne postoje granice. „Dopustite da vam predstavimo novi program Beyond True Beauty, program posvećen ekstremnom, avangardnom i umjetničkom izražavanju. To je svijet u kojem ne postoje granice kada je riječ o inspiraciji za kosu. Nemojte da vas naziv kolekcije zavara – u toj kolekciji nije riječ o savršenim ljudima. Radi se o putovanju tijekom kojeg stalno pokušavamo doći do savršenstva, iako živimo u nesavršenom svijetu. Znate da nikada nećete stići onamo, no nije li uzbudljivo pokušavati? Ako imate hrabrosti prihvatiti izazov da budete više od onoga što se bili, izgubit ćete se u umjetnosti. Kada se to dogodi, bit ćete najbliže savršenstvu“, kazali su iz brenda Keune prilikom najave nastupa na velikoj pozornici.KOLEKCIJA STREET SALON
#coloryourmood 
Show donosi i najnoviju cool i trendi kolekciju Street Salon, s novom limitiranom serijom nijansi. Ta kolekcija predstavlja cool i nosive frizure, koje će klijenti tražiti kada posjete vaš salon. Edukatori akademije Keune kroz modele će vam prikazati kako stvoriti najtraženije frizure s ulice i kako uskladiti boju kose vaših klijenta s njihovim raspoloženjem koristeći novu Keuneovu limitiranu seriju nijansi. Ona uključuje pet boja koje trenutno podižu raspoloženje i naglašavaju ono što one već jesu.1922 BY J. M. KEUNE

Barber Marko Šimunović na velikoj će pozornici Hairstyle News Festivala ekskluzivno predstaviti novu mušku Keuneovu kolekciju 1922 by J. M. Keune. „Proizvedeno za muškarce. Prožeto poviješću. Izgrađeno prema snovima. Kolekcija za hrabre i odvažne muškarce diljem svijeta“, kako su iz brenda Keune opisali najnoviju kolekciju, koja će sigurno oduševiti vaše muške klijente.


U sklopu Stručnih i poslovnih seminara | 1. dan

Subota, 7. 4. 2018. 17:00 – 18:00  

Ulaznice


Keune tim:

Ilham Mestour, Global Creative Artistic Director
Marriet Gakes, Global Color Director 

Međunarodni edukatori Keune akademije

Mirka Vrbanić Čorak, Keune global educator 4+ Titanium
Tea Martina Kraševac Furlan, Keune global educator 4+ Titanium
Tanja Kuštović, Keune global educator 4+ Titanium
Matevž Firšt, Keune global educator 4+ Titanium

1922 by J. M. Keune kolekciju predstavlja Marko Šimunović (Polyboy Barbershop)Dobro došli u Zagreb! Dobro nam došli na Hairstyle News!

 

Informacije o održavanju Festivala možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te na internetskom portalu www.hairstyle-news.hr. Vidimo se u Zagrebu!

Za vaše poslovne kalendare:

HAIRSTYLE NEWS 2018
7. i 8. 4. 2018. – Plaza Event Centar (nekadašnji Hypo Event Centar), Zagreb 

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK