Fotografije: ACT Hair Event; ZGAT Academy


Ove godine se u Londonu održava još jedno frizersko događanje – ACT Hair Event. Kako kažu organizatori to događanje je posvećeno frizerskom umijeću i znanju, a ovo događanje ima i poseban humanitarni značaj. Sav prikupljeni novac će biti doniran različitim organizacijama, namijenjenim istraživanju liječenja artritisa; bolesti, koja prečesto otežava život i karijeru mnogih frizera. ACT Hair Event se održava u nedjelju 15. listopada 2017 u poznatom Seven Dials klubu (Covent Garden), a show započinje u 19.30.

Na ovom događanju nastupaju i Ivana Špicer i Mario Mesarić (ZGAT Academy), koji su nakon prošlogodišnjeg nastupa na kultnom NOISE događaju i ove godine dobili priliku da oduševe globalnu publiku frizera u Londonu. «Počašćeni smo što ćemo biti dio ACT Hair Show-a. Buđenje svijesti o artritisu je iznimno važno kod frizera s obzirom da su frizeri jedna od najugroženijih skupina kod tog oboljenja. Osim što smo sretni što možemo doprinijeti ovakvom događaju, ponosni smo što ćemo dijeliti pozornicu s legendarnim Christopherom Brookerom, kao i svim timovima koji su velika imena na današnjoj frizerskoj sceni. Ako ste u Londonu za Salon International vikend, pridružite nam se u nedjelju, napravite dobro djelo i uživajte sa frizerskim timovima i njihovim prezentacijama. Nabavite svoju kartu unaprijed jer je broj karata ograničen. Vidimo se na ACT Hair Show-u,« izjavila je Ivana Špicer iz ZGAT Akademije.


Tko će još nastupiti na Act Hair Eventu:

SLATE HAIR EDUCATION 
FRANK TAYLOR 
SENZI 
KINGLY HAIR GROUP
MENSPIRE FT JOSH LAMONACA
MOHAWK HAIR GROUP

Program će povezivati legendarni Christopher Brooker, nekadašnji art direktor Sassoon akademije, koji je u šezdesetim i sedamdesetim godinama zajedno s Vidalom Sassoonom pisao frizersku povijest i stvarao nezaboravne frizerske kreacije.

Program:

19:30 Otvaranje
19:45 Uvodni program
20:00 Predstavljanje timova – Christopher Brooker
20:30 Slate Hair Education
20:45 ZGAT
21:00 The Kingly Hair Group
21:15 Senzi
21:30 Frank Taylor / Menspire ft Josh Lamonaca
21:45 Razgovor s Christopherom Brookerom
22:00 Dobitnici nagradne igre
22:15-23:00 Druženje uz glazbu i piće

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK