Fotografije: Udruženje frizera Vrgorac


Tradicionalna revija ljetnih frizura i brojne edukacije samo su neki od elemenata ovogodišnjeg Hair Smilea.

Već sedmu godinu za redom, 2. i 3. lipnja 2017. godine, Vrgorac ugošćuje frizere te ih, zahvaljujući Udruženju frizera Vrgorac, educira i prezentira im najnovije trendove iz svijeta frizerstva. I ove godine Hair Smile Vrgorac obilježit će već tradicionalna revija ljetnih frizura, a modele će odijenuti dizajnerica Kristina Burja iz Krie Design te Zvonimir Šarić iz Sugar Ants.

Hairsmile bacgroundBogati program uključuje, osim samog susreta i druženja frizera i edukacije, stručne seminare, večer avangardnih frizura u ambijentalnom prostoru event dvorane Portal Vrgorac, naposlijetku, prezentacija frizerskih noviteta na velikoj modnoj reviji frizura u srcu Vrgorca, koja čini osnovu događaja, jer na njoj nastupaju djeca iz Udruge „Osmijeh“ i djeca iz Down centra iz Pule, uz bok s profesionalnim modelima. Sva sredstva od prikupljenih donacija i ulaznica bit će namijenjena potrebama Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.

Među sudionicima ovogodišnjeg Hair Smile-a ističu se poznata imena iz svijeta frizerstva, poput Schwarzkopf Professional, Revlon Professional, The Barbers, JOICO Europe, label.m, M Morrocanoil te mnogi drugi.

Hair Smile je drugi najveći projekt skupa frizera u Hrvatskoj, a od strane javnosti je već prepoznat kao događaj koji okuplja veliki broj sudionika i posjetitelja, obilježen bogatim programom razmjene znanja, edukacija, revija i prije svega zabave, koja se proteže od obogaćivanja profesionalnog svijeta frizerstva do društveno odgovornog poslovanja, koje je danas vrlo bitno, jer je društvena zajednica ono čemu treba posvetiti najviše pažnje.


Pročitajte i:

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA Smiješi nam se bogata ljetna modno-frizerska sezona


Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK