Fotografija: Pexels

Pripremila: Vanja Žižić


Instagram je odlična aplikacija na kojoj možete objavljivati svoje najnovije frizure ili omiljene trendove. Ljudi vole na Instagramu pogledati kreativne fotografije te pogledajte što se na njemu objavljuje kod nas i u inozemstvu.

Guy Tang, @guy_tang

Što očekivati: Strućnjaka u balayage tehnici bez obzira u kojoj boji. Frizure u stilu velikog volumena i romantičnih pletenica u suradnji sa poznatim facama – vlogerima Youtuba.

Chris McMillan, @mrchrismcmillan

Što očekivati: Sjajnu kosu poput holivudskih zvijezda Jennifer Aniston ili Kim Kardashian. One su redoviti klijenti ovog kalifornijskog stručnjaka, a njegov profil je mjesto gdje možete vidjeti nove holivudske trendove.

Eugene Souleiman, @eugenesouleiman

Što očekivati: Futurističke kreacije koje podsjećaju na avangardnu umjetnost. Eugene Souleiman je stilist koji zna što radi i možete očekivati profesionalne fotografije iz modnih revija ili editorijala za časopise.

Andy Lecompte, @andylecompte

Što očekivati: Madonnu jer je Andy s njom bio na zadnjoj Rebel Heart turneji te sve dokumentirao na svom Instagramu. Na profilu tog slavnog frizera iz Los Angelesa možemo vidjeti mnogo fotografija slavne pjevačice i savjeta za oblikovanje Madonninih frizura.

Angelo Seminara, @seminaraangelo

Što očekivati: Prirodnu ljepotu jer je priroda vječno nadahnuće Angela Seminare te umjetničke fotografije njegovih frizura. Njegova filozofija je ostvariti ravnotežu oblika i tekstura s naglaskom na zemljane tonove.

ZGAT Academy, @_zgat_

Što očekivati: Ljepotu oštrih linija, raznovrsnost tekstura i modernih „undercut“ frizura. Od ZGAT-a možemo očekivati eksplicitne i minimalističke fotografije frizura – od simetričnih do asimetričnih linija i paletu šarenih boja.

Tomaž Turk, @tomazturk

Što očekivati: Eklektični set frizura s modnih revija, reklamnih spotova, editorijala i kolekcija kreiranih u suradnji sa slovenskim glumicama. Budite spremni za mnoštvo inovativnih frizura i vrhunskih tehnika šišanja jer za Tomaža Turka je inspiracija svaki novi dan.

Angela Marija Uršić, @angangela_ursick_

Što očekivati: Tamnu fantaziju, fotografije u „grunge“ stilu koje su ponekad crno-bijele te alternativne slojevite frizure geometrijskih uzoraka.

Milica Paradinović – Shishalica, @shishalica

Što očekivati: Moderne frizure, ekstravaganciju boja, fotografije iz domaćih i svjetskih časopisa koje nam prikazuju različite detalje istih kolekcija. Uz fotografije možemo pronaći i informacije o nijansama korištenih boja.

Ivan Duda, @ivanduda

Što očekivati: Osjećaj za stvaranje moderne ženske elegancije i umijeće muškog brijanja. Fotografije prikazuju kulise različitih edukacija ili stiliranja. Instagram Ivana Dude je zapravo neka vrsta njegovog fotografskog dnevnika rada.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK