Za samo 15 minuta dnevno do novih uspjeha u salonu!

Iskoristite ljeto da napunite baterije i obogatite svoje znanje s knjigama „Fantastični frizer“ i „Fantastični šef“.

Tko ne voli ljeto?! Sunčanje na plažama, uživanje na suncu, miris mora i borova ili šetnje po prelijepim gradskim promenadama mnogima pune baterije za sljedeću radnu godinu. Međutim svi znamo kako je teško zaboraviti na svoj posao, pa čak i u vrijeme godišnjeg odmora. To pogotovo vrijedi ako se svakodnevno susrećemo s problemima koji se stalno ponavljaju jer ih nikako ne uspijevamo dovoljno kvalitetno riješiti. Stoga imamo prijedlog: iskoristite ovo ljeto, spojite ugodno s korisnim i uzmite si vrijeme u kojem ćete usvojiti vještine kojima ćete unaprijediti svoje poslovanje. Iskoristite našu ljetnu akciju u kojoj možete kupiti knjige Fantastični frizer i Fantastični šef po povoljnijim cijenama! Akcija traje od 20. do 30. 7. 2018.

O knjigama

Ove fantastične knjige posvećene su rješavanju problema frizera koji se pojavljuju u svakodnevnom salonskom poslovanju. Za čitanje je dovoljno samo 15 do 20 minuta dnevno. To je dovoljno kako biste o pročitanom stigli promisliti te sve staviti u svoj osobni kontekst. Svaka se knjiga zato sastoji od manjih segmenata s praktičnim ilustracijama i koju god stranicu otvorimo, pronađemo nešto što možemo primijeniti u svom svakodnevnom poslovanju. Više informacija o knjigama možete pročitati na službenoj stranici Hairstyle News biblioteke.  

Ove knjige su za vas ako

  • vam nedostaje motivacije i znanja kako dalje u poslu.
  • želite naučiti kako donositi odluke i ustrajati u njihovoj realizaciji.
  • želite usavršiti svoju komunikaciju jer znate da ona utječe na vaš uspjeh.
  • razmišljate o proširenju svoga tima, ali niste sigurni kako.
  • želite pronaći nove klijente koji će cijeniti vaše usluge.
  • ste nezadovoljni cijenama svojih usluga i zaradom.
  • želite da u vašim stolicama sjede klijenti koji će od vas uvijek željeti uslugu više.
  • želite pronaći nove prodajne mogućnosti kojima ćete se isticati među konkurencijom.
  • volite svoj posao i želite da i svi drugi oko vas zavole frizerski posao …

Kako kaže Alan Austin-Smith: „Bit je ovih knjiga spoznaja odgovornosti. Vjerojatno najvažnija lekcija koju sam naučio u životu, prije zaista mnogo godina, bila je ta da je jedina moć koju čovjek ima moć nad samim sobom. Često stvari koje nas okružuju nisu bajne (ekonomija, politika ili ljubav), no život obiluje izazovima. Bilo bi naivno reći da nas sve to ne dira – dira nas jer smo ljudi, ali nekad treba reći ‘Dosta!’ tom vanjskom i preuzeti odgovornost. Mislim da nas knjige poput Fantastičnog frizera i Fantastičnog šefa podsjećaju na to da je sve na nama. Svijet oko mene možda je ciničan i depresivan, ali ja ne trebam biti takav, ja imam mogućnost izbora. U mojim je knjigama riječ o tome da imamo izbor nad odlukama koje donosimo u životu. Mi biramo hoćemo li reći: ‘Nemam vremena’ ili ‘Moram bolje upravljati svojim vremenom’; ‘Nemam novca’ ili ‘Moram bolje upravljati svojim financijama.’ Bit je u odgovornosti i izboru“, Alan Austin-Smith, autor knjiga Fantastični frizer i Fantastični šef.

Neka ljeto 2018. bude ljeto za pamćenje, za donošenje odluka koje odgađate, ljeto koje će još dugo stvarati uspjehe u vašem poslovanju!

Kako se služiti ovim knjigama

Ako se tijekom ovog ljeta odlučite na donošenje novih odluka kako biste unaprijedili svoje sposobnosti i poslovanje, donosimo vam i kratak tekst Alana Austin-Smitha o tome kako se možete služiti ovim knjigama.

„Ove knjige možete pročitati od korica do korica ili možete pročitati samo određene dijelove koji su vama osobno bitni. Možete i nasumično otvoriti neku stranicu i pročitati što vam padne pod ruku – jamčim vam da ćete uvijek pronaći nešto zanimljivo. Dakako, o vama ovisi kako ćete se služiti ovim knjigama, no zaista vas molim, služite se njima.

Ako knjigu budete pročitali od korica do korica, predlažem da je rascjepkate na manje dijelove. Naime ako je budete čitali odjednom, nećete si dati dovoljno vremena da razmislite o onome što ste pročitali i kako bi to moglo na vas utjecati.

Zašto ne biste pokušali svaki dan tijekom desetak dana čitati po jedno poglavlje? Ostavite si slobodan vikend, a u preostala dva tjedna pročitajte kraće dijelove i promislite o potezima koji će donijeti promjenu.

Međutim ako odlučite čitati nasumično, preporučujem da svakako pročitate prva dva poglavlja. U njima opisujem temeljne koncepte kao polazišnu točku za uspjeh, čime i ostatak dobiva na važnosti. Nakon toga nastavite kako želite.

Neki dijelovi ovih knjiga, vidjet ćete, imaju prostor za bilješke ili jednostavne vježbe te stranice za PRAKTIČNU PRIMJENU na kraju svakog poglavlja.

Služite se njima. Pišite u ove knjige. Učinite ih svojima. Zapisujte svoje misli i komentare sa strane.

Ovo nisu samo knjige, ovo je prilika za promjene, a s obzirom na to vjerojatno ćete se poželjeti vratiti na određene dijelove i iznova proći kroz njih. Vjerojatno ćete ih koristiti i za podučavanje te kako biste drugima objasnili kako da prošire horizonte i ostvare svoj puni potencijal. Služite se ovim knjigama. Zapisujte svoja mišljenja, ideje i stvari koje želite promijeniti. Ustvari, počnite odmah čim ih kupite i potpišite se na prvoj stranici. Neka to budu vaše knjige!

Sviđa mi se što će na kraju svaka knjiga postati individualna, jedinstvena, različita od one druge, upravo zbog podcrtanih ideja i pridodanih misli svakoga od vas.

I na kraju imajte na umu da iako ova knjiga govori o fantastičnom frizeru, ubrzo ćete shvatiti da je mnogo više od toga. Načela iznesena u ovoj knjizi primjenjiva su na svaki posao ili segment života. Budite kreativni, razmišljajte izvan uobičajenih okvira, a knjige Fantastični frizer i Fantastični šef pomoći će vam u svim područjima života.“

Alan Austin-Smith učenik je legendarnog Vidala Sassoona, a u frizerski je posao ušao slučajno. Zaljubio se u kreativnost posla i predivne ljude te nakraju s frizerima ostao cijeli život. Alan je danas jedan od najutjecajnijih svjetskih savjetnika za razvoj poslovanja u frizerskim salonima. Uz to je izvrstan govornik i motivator, a u svojoj karijeri prodao je više od 150 000 knjiga diljem svijeta.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK