Fotografije: Pixabay; Marko Šimunović


Zahvaljujući raznolikosti trendova u svijetu muške mode, sve je veća raznolikost proizvoda i alata, a vrelo inspiracije sve je bogatije pa stoga ne čudi da je frizure moguće kreirati za klijente posve različitih stilova. I premda moderni muškarci često nisu u fokusu kao što su to pripadnice ljepšeg spola, oni ipak vrlo dobro znaju što žele, prate aktualne trendove i tehnologiju te tako preuzimaju one dijelove koji najviše odgovaraju njihovim osobnim interesima.

Ovom prilikom porazgovarali smo sa 3 barbera današnjice koji svojom fuzijom suvremenih muških frizura i klasičnih barbering tehnika stvaraju stil suvremenog muškarca. Uživajte u njihovim jedinstvenim pogledima na barbering, saznajte koje su usluge i muške frizure najtraženije u njihovim brijačnicama i usavršite svoje znanje uz njihove stručne savjete.


Kakvo iskustvo želite ponuditi klijentima u svojoj brijačnici?

Želimo ponuditi profesionalne usluge tako da se klijenti uvijek osjećaju posebno. Velika pažnja polaže se na čistoču usluge tako da klijent uvijek izlazi iz brijačnice bez neželjenih dlačica ispod majice ili na licu. Osim toga, uz profesionalnu uslugu, nudimo i opuštenu atmosferu kako bi povjerenje klijenta bilo maksimalno. U konačnici uvijek želimo ponuditi dobro druženje i postići zadovoljstvo samog klijenta.

Koji stil bi preporučili klijentu s rijetkom kosom?

Sve ovisi o tome gdje je kosa rijetka, kakve je točno strukture i što klijent uopće želi jer uvijek prvo poslušamo njihove želje. Ako su očekivanja nerealna, otvoreno im to kažemo te preporučimo alternativu koju možemo ispuniti. Klijentu s rijeđom kosom na gornjem dijelu glave obično preporučimo da na bočnim stranama glave budu šišani što kraće s lijepim fade prijelazom kako bi se vizualno smanjila rijetkost na samom gornjem dijelu glave.

Koje su muške frizure među najtraženijima u vašoj brijačnici?

Zapravo imamo 3 vrste frizura koje su najtraženije. Klasični gentlemans cut s varijacijama u fade prijelazima, bili oni viši, niži ili izbrijaniji. “Boli me briga” frizura gdje se klijentu radi malo izbrijaniji fade prijelaz, s neurednim i nezačešljanim te malo kraćim gornjim dijelom frizure. I tu je još pompadour, frizura poznata iz 50ih godina, gdje se sva kosa zalizuje unazad, prednji dio gornjeg dijela frizure se digne malo više, a na stražnjem dijelu glave kosa se začešljava u takozvani “duck tail” ili pačji rep.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK