Bradata aukcija 2021
Fotografije: Bradata aukcija arhiva; Facebook

Donosimo vam informacije o jednoj lijepoj i hvalevrijednoj humanitarnoj priči – Bradata aukcija. Riječ je o humanitarnoj akciji koju od 2017. godine organiziraju Siniša Šunjić iz brijačnice Ka’Brada i Marko Sučić iz Splita uz podršku Županijske lige protiv raka, a s ciljem podizanja svijesti o raznim oblicima karcinoma. Veliko finale ove humanitarne akcije će se održati u subotu 4. 12. 2021. u splitskom restoranu Plan B.

Da li ste znali kako je rak prostate drugi najučestaliji zloćudni tumor u Hrvatskoj? Godišnje od raka prostate u Hrvatskoj umre 1800 muškaraca. Zato se svim muškarcima starijima od 40 godina savjetuje urološki pregled prostate barem jedanput godišnje. Ako se otkrije na vrijeme rak prostate je izlječiv u 98% slučajeva!

Bradata aukcija - najava

A što je zapravo Bradata aukcija?

„Jedinstvena humanitarna akcija koja ove godine slavi jubilarnu petu obljetnicu i koja je od samih početaka bila nekakva splitska inačica globalnog pokreta “Movember”. Radi se o aukcijama za brijanje brada. Muškarci se mogu sami prijaviti na sudjelovanje, ili u gorem slučaju da ih prijavi cura, žena, familija, prijatelji, i nakon toga procijene svoju bradu. A kad se skupi iznos slijedi im brijanje na sam dan događanja.

Prikupljeni novac sudionici doniraju za Županijsku ligu protiv raka. Prve godine skupilo se 27.000 kn, druge 54.000 kn, treće 54.000 kn, a u prošlogodišnjoj korona godini skupilo se rekordnih 94.000 kn. Cilj je svake godine napraviti bolji događaj, osvijestiti što više muškaraca o važnosti redovitog pregleda prostate i naravno premašiti prošlogodišnji iznos te pokazati važnost i snagu frizerske i barberske zajednice“, rekao nam je Siniša Šunjić, vlasnik splitske brijačnice Ka’Brada i organizator Bradate aukcije.

Obrijmo Krešu u humanitarnoj akciji Bradata aukcija!

Barber Krešimir Španić iz Vinkovaca, na poziv kolege Siniše Šunjića iz Splita, odlučio se ove godine odazvati na sudjelovanje u humanitarnoj akciji “Bradata aukcija” i pokloniti svoju bradu (ne prodati) za splitsku onkologiju i Županijsku ligu protiv raka. Bravo i hvala Krešo!

„Zato nam kolege trebate i vi da podržite i da se odazovete ovoj jedinstvenoj humanitarnoj akciji te svojim financijskim doprinosom pomognete da obrijemo Krešu“, dodao je Siniša Šunjić i pozvao kolege iz frizerske i barberske zajednice.

Bradata aukcija 2021

Budite i vi dio ove lijepe frizersko barberske priče!

Donacija se vrši direktno na žiro račun Županijske lige protiv raka Split, IBAN: HR4824070001100579328 s naznakom Obrijmo Krešu.

Mi obožavamo njihove kreativne objave na društvenim mrežama i ponosni smo na našu frizersku zajednicu. Bravo ekipa! Pratite i podržite ovu humanitarnu akciju i na Facebooku i Instagramu!

Pogledajte fotografije s dosadašnjih Bradatih aukcija.

Bradata aukcija - prijašnje godine
Bradata aukcija - prijašnje godine
Bradata aukcija - prijašnje godine
Bradata aukcija - prijašnje godine
Bradata aukcija - prijašnje godine
Bradata aukcija - prijašnje godine

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK