Tekst: Ana Cvitaš


Raznolikost trendova u svijetu muške mode omogućuje nam sve više proizvoda i alata te nudi pregršt inspiracija za kreiranje frizura različitih tipova muških klijenata. Premda su često rjeđe u fokusu od ljepšeg spola, moderni muškarci vrlo dobro znaju što žele, prate aktualne trendove i tehnologiju i preuzimaju one dijelove koji najviše odgovaraju njihovim osobnim interesima. Odnedavno je ponovno porastao interes muškaraca za usluge barbershopova, uređenih i opremljenih proizvodima namijenjenim upravo njima, i to ne samo za održavanje kose već i stiliziranje i održavanje brada. One su gotovo ključan dodatak stilu i nikada nisu bile popularnije. 


Ovog je ljeta jedan od trendova postepeno šišana, duža, razbarušena kosa, a slijedi ga i trend povratka u 60-e godine prošlog stoljeća koji odaje počast rock-zvijezdama tog doba. Muškarac koji želi uvijek ostaviti dojam često će se tijekom ove sezone odlučivati i za frizuru bro flow. Riječ je o dužoj kosi, zadignutoj unatrag. Ovisno o stilu ona može biti zalizana ili pomalo razbarušena. 

Salon Carlos Valiente – kolekcija Pausa

Frizure u kojima je „svaka dlaka na svom mjestu“ i zahtijevaju mnogo pažnje, na sreću mnogih pripadnika muškog roda, ovog ljeta nisu u trendu. Robert Pattinson i njegova kratka, divlja kosa danas su najtraženiji stil; kvalitetno šišanje, jednostavno za održavanje s primjesom dojma „lošeg dečka“ svakako prolazi ove sezone. 

Stoga, bila ona kratka bila duža, frizura koja će ove sezone definirati snažnog muškarca ona je koja odaje koliko brine o svom stilu, a da pritom ostavi i dojam opuštenosti. Samouvjerenost je ionako uvijek in, zar ne?

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK