Fotografije: Pixabay; Luka Nebec


Zahvaljujući raznolikosti trendova u svijetu muške mode, sve je veća raznolikost proizvoda i alata, a vrelo inspiracije sve je bogatije pa stoga ne čudi da je frizure moguće kreirati za klijente posve različitih stilova. I premda moderni muškarci često nisu u fokusu kao što su to pripadnice ljepšeg spola, oni ipak vrlo dobro znaju što žele, prate aktualne trendove i tehnologiju te tako preuzimaju one dijelove koji najviše odgovaraju njihovim osobnim interesima.

Ovom prilikom porazgovarali smo sa 3 barbera današnjice koji svojom fuzijom suvremenih muških frizura i klasičnih barbering tehnika stvaraju stil suvremenog muškarca. Uživajte u njihovim jedinstvenim pogledima na barbering, saznajte koje su usluge i muške frizure najtraženije u njihovim brijačnicama i usavršite svoje znanje uz njihove stručne savjete.


Što čini dobru brijačnicu?

Uspjeh svake brijačnice u prvom redu čine barberi i njihovo znanje. Oni imaju važnu misiju uljepšavanja muškaraca i povećanja njihovog samopouzdanja i zato se svaki barber mora redovito educirati i koristiti kvalitetne alate. Iznimno je važno i da su brijačnice uređene i da imaju svoj prepoznatljivi stil, da su barberi odjeveni u posebne radne uniforme i da paze da je prostor uvijek čist jer sve su to faktori koji utječu na povjerenje klijenta u vas i vaše usluge. Tek kada su ti kriteriji zadovoljeni možete se posvetiti uređivanju prostora tako da se svi u njemu osjećaju dobro te da tako omogućite opušteno druženje i razgovore.

Na što treba pripaziti kod uređivanja dugih brada?

Kod uređivanja bilo kakvih brada i brkova potrebno je dobro promotriti crte lica i prilagoditi se skladno tome. Ipak, kod uređivanja dugih brada treba znati da ovim klijentima njihova brada iznimno puno znači te je stoga svako skraćivanje i stiliziranje obavezno potrebno s njima detaljno dogovoriti.

Najbolji savjeti za stvaranje savršenih prijelaza kratke kose na dužu?

Tajna savršenih prijelaza je u vašoj mogućnosti prilagođavanja vaših vještina oblicima glava klijenata. Morate si uzeti vremena prije samog šišanja i izabrati one tehnike kojima ćete moći najlakše, a i najbrže postići izabranu frizuru. Kod savršenih prijelaza važnu ulogu nosi i boja kose klijenta. Naime prijelazi izgledaju drugačije na tamnijoj, odnosno svjetlijoj kosi, stoga je potrebno svaku frizuru u potpunosti prilagoditi klijentu.

Svidio vam se članak? Podijelite ga s prijateljima!

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK