Fotografije: Shutterstock; Top Stil LMS
Promo


Top Stil prati svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća te predstavlja kvalitetne proizvode najpoznatijih svjetskih brandova. MORROCANOIL – Curl Re-Energizing Spray

Za sve tipove kovrča.

Osvježenje za kovrče s hranjivim arganovim uljem, zelenim čajem i sokom lista aloa vere, koji frizuri vraćaju pokret i vitalnost. Kad god kovrče trebaju poticaj, ova bezbojna i zaglađujuća formula potiče kovrče kako bi im se vratili elastičnost, oblik, sjaj i vlaga.


 

OLIVIA GARDEN iBlend Color&Care – četke za nanošenje boje na kosu

• Ljepši i prirodniji rezultati pri apliciranju boje.
• Ravnomjerno uklanja višak proizvoda koji se nanosi na kosu i distribuira ga prema potrebi.
• Lagano raspetljava kosu te sprečava zapetljavanje pri nanošenju boje.
• Dvostruka duljina četkanja – jednostavno prodire kroz plitke i duboke slojeve kose do vlasišta. 
• Smanjuje kontakt boje s kožom te je idealna za klijente s alergijskim reakcijama.
• Otporna je na mrlje i lako se čisti.


 
ELCHIM – 8th Sense Ultimate Dry&Styler

Jedan od prvih fenova za kosu koji odgovara različitim tipovima kose, od debelih do tankih, od finih do oštećenih i krhkih. Može regulirati temperaturu i protok zraka s puno kombinacija. Kontroliranjem topline lako možete stvoriti lijepe kovrče ili sjajne valove. Miran je, moćan i nježan. Sve kako bi kosa vaših klijenata dobila najbolje!


 

OWAY Shabby mud

Odličan vosak za razbarušen izgled i kovrčavu kosu. Uklanja volumen i definira oblik. Jednom kad se upije, postaje progresivno mat. Profesionalna kozmetika za kosu Oway temelji se na biodinamičkim, organskim i aktivnim sastojcima te uljima iz etičkog uzgoja. Oway predstavlja način života pojedinca koji želi živjeti u skladu s prirodom.


 

SIBEL Mix and Match set za bojenje kose balayage

U setu Mix and Match nalazi se po 7 kistova i zdjelica, koje čine idealan alat za svakog frizera koji spretno barata bojenjem kose u više boja. Otkada su u modi pramenovi koji se nanose kistovima u više tonova iste boje ili u pastelnim tonovima direktnih boja, set kistova i zdjelica u istoj boji pomaže da se u brzini pri radu kist ne ubaci u zdjelicu pogrešne boje.

 


 

ULTRON – Climafly

Infracrveni klimazon s dva rotirajuća (90°) leptirasta kraka. Ubrzava proces bojenja kose i skraćuje vrijeme zadržavanja klijenta u salonu. Sadrži jednostavnu upravljačku ploču s digitalnim zaslonom za podešavanje temperatura od 40 do 70 °C te podešavanje rada timerom.

WEB TOP STIL

FACEBOOK TOP STIL

SVIĐA VAM SE ČLANAK?
PREPORUČITE GA PRIJATELJIMA I KOLEGAMA
PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA ILI E-MAILOM!

PREDHODNI ČLANAK
SLJEDEĆI ČLANAK